- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a segítséget! Most csak az alap tölténnyel lőttem mindenkit, a ruszkikkal. Sikerült 8 kill! Ez nálam már nagyon jó, mert átlagban 2 szokott lenni. Lövöm a tornyát, aztán ha lebénult akkor továbbra is azt, és lerobban. Bár még nem tudom pontosan melyik fajtának vannak ott a töltényei, de sokszor beválik. Így már halad a fejlesztés is.Egyelőre maradok a ruszkikkal, aztán majd meglátom.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
D.Orion
veterán
Most akkor ez komoly, hogy csak akkor tudok játszani tank SB-t ha épp olyan event van amihez van tankom?
-
törölt tag
-
törölt tag
Na már nem is.
Az unrealistic battle zseniális -
törölt tag
Azt hiszem, ez évek elveszett szerencséje 1 csatába tömörítve.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Annyira szeretem amikor lespawnolok bombázóval jön egy ellenséges vadász is de jön egy barát is. És az a legjobb, hogy a mi vadászunk le se szarja az ellenséges gépet. Rámegy a tankokra. Nem veszi észre, hogy hülye mint a segg. Csoda, hogy levegőt tudnak venni.
-
BR-Steel
tag
Valamit változtattak a T-44 olyan lomha lett szegényke.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #67977536 #2414 üzenetére
Az AI-ról csak annyit ( nem tudom veled mi volt , csak eszembe jutott )
pedig:
szrk.: útolsó patch ota nem csak otvar a GF de szarul is fut , mintha nem lenne rendben a renderelés , az VGA meg minden ok nélkül fűt , nem állt vissza talán DX9/10-re a játék ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz #67977536 #2419 üzenetére
RG4L: Köszi , most már jó
Neked meg szerintem proci (és) (vagy) alaplap gondjaid lehetnek , 750-nek nem gond , még 660 is lazán viszi movien, Asus vga ? Gygabite ? esetleg MSI ? (itt az afterburner segít sokat )
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Na passzt meg De régen nem átlagot számolt ? ( <---- csak , hogy mentsem magam a hülyeségből )
-
törölt tag
válasz Micsurin #2420 üzenetére
A gtx 660 még a 750ti- nél is jobb, nemhogy a 750 nél.
Alaplappal semmi gond, proci is kihajtja a 750est, egyszerűen ennyit bír a kártya.
Repülőket persze még bírja movie-n, de tankoknál a sok objektum már sem a vga-nak, sem az 1gb- vram nak nem kedvez így éppen hogy a határ a maxolás tankozás közben.Inkább egy picit lejjebb is vettem, hogy ne nagyon legyek 30 alatt
*maxolás: Nem "high" beállítás, hanem minden 100%on
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz #67977536 #2427 üzenetére
750ti-nél nem erősebb , ma félre olvasok/benézzek sok mindent , élő példa erre 2 hsz-el feljebb 750ti erősebb , csak kell neki egy kis "okosítás" msi afterb esetleg , 660 nem érdemes húzni , de 750ti-t lehet és úgy árához képest igen jó vga-t kap az ember. ha van SSD-t tudsz egy kis +VRAm-ot adni neki , lehet az is segítene.
[ Szerkesztve ]
-
mikron
tag
Mióta van az, hogy RB az ellenséges tankot sem jelzi ki a térképen ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz #67977536 #2432 üzenetére
Azzal kezd , hogy relatív, tudom , hogy lehet egyik haverom már a gyakorlatban is igazolta , és nem lett baja az VGA-nak , itt az sem mindegy melyik gyártó alkotását vesszük górcső alá , mert az MSI nem csak a gyári szoftverrel lehet igen komolyan húzni De ha van SSD-d , akkor én tutti adnék még 1GB VRAM-ot neki , esetleg overclockolnám az VGA-t.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nincs több kérdésem a HitBox felől.
szrk.: gondoltam megveszem , de előtte egy próba kör , és fel akartam öklelni , erre beleálltam és felrobbant , na passzt meg
szrk2.: kikapcsoltam a növényzetett , na így nagyon durva félpályát beláttom
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ez hatalmas , megkerültem (Poland) az enemyt , (Panzer 4H) toronyba lőttem egy 85-D5-t , ammo rack , semmi OK , tutti kevesebbet hozott , semmi gond , majd az M6 segbe , kigyúllad , olt , megint segbe , kigyullad olt , 3.jára is , majd megfordul a torony , és durván 60°-ban a PZ4H-m 1 lővésből a teljes Crewet... aztán erre jön egy assist , a meccsnek meg vége mert a 2. spawnolásnál már a Spawnba kilőttek a pálya másik feléről egy T44-el Mi az anyám az értelme németeknek ?
-
Micsurin
nagyúr
Akkor mi az anyámért nem robbant fel ? a bal orcáját muttata nekem , azon bement a töltett , és a jobbon , a hátsó rekeszen át távozott
most meg a jenkiknélmi szedd ki ? 14 percig nem látok hk-t , majd elindulok ki a bozottból , A5U2 rakétával
-
törölt tag
válasz Drenadar #2439 üzenetére
Én eddig úgy tudtam az összes ammo van jelölve, de ugye csak annyi "aktív" amennyit betöltesz. És ha átmegy egy aktívon akkor robban. Nem hinném hogy van különbség lőszertípusok között.
Tapasztalat is ezt igazoljaHa igaz amit RG4L ír, akkor viszont
a, ilyen helyzetekben ez bug
b, tényleg csak azt jelöli amit a csata elején betöltöttél (mondjuk 50%)-ot, viszont ha abból kilőttél párat, az is jelölve marad, viszont már "inaktív" lesz, és ezért nem robban.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Drenadar #2439 üzenetére
Akkor zöldül ha célt tévezt a töltett és csak a robbanása sebzi a racket , vagy esetleg a KV1 amin vízesek a rekeszek .
-
PAtr0n
addikt
válasz Micsurin #2442 üzenetére
Pukkan a KV1 is ha úgy gondolja a játék, hogy robbannia kell. Vizes rekesz elvileg a Sherman-okban is volt.
Jozdavab:
Van hogy befeketül az ammo, de mégse robban. Amúgy az ammo rack dolgon az utóbbi időkben sokat változtattak a fejlesztők. Régebben az ammo találat egyenlő volt a pukkanással. Aztán bevezették, hogy APCBC és ahhoz hasonló lőszereknél nagyon kis eséllyel fog robbanni. HE-nél egyértelműen meghagyták az instant bummot. HEAT-nél meg az volt a baj, hogy nem igazán sebzett elsőre akkorát az ammo-ban, mint kellett volna. Aztán jött a sírás, enyhítettek a dolgon, most már megint szép számmal lehet pukkangatni az ellent alap lőszerrel is, de nem annyira mint régebben.
A lényeg lényege: ha van az adott slotban ammo, és feketére lövöd, még egyáltalán nem biztos hogy robbanni is fog."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Micsurin
nagyúr
Nem is a KV1 szidom , hogy nem pukkan , annak torony alatt hátul és halott
Én csak nem értettem , mert az egerem miatt volt egy 1 hónapos kiesés (míg a szervizben volt) addig nem toltam és kicsit meglepődtem mert mondóm pedig én a torony ammo racket lőttem és találtam el de akkor így már tiszta , bezzeg a Sherman vizes rackjeit nem látom én sehol....The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Angel1981
veterán
Sziasztok!
Régebben nézegettem a fórumot, de egy ideje leálltam vele.
Kérdés; még tart a nyílt béta, vagy már "végleges" a játék?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver