- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
Nagyjából 2 hónap szokott eltelni, remélem annyi lesz v kevesebb
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
Azt sosem értettem, hogy alapvető dolgokat miért kell kifejleszteni... Leo-t már fejlesztgetem, de hihetetlen, hogy milyen pontatlan így.. 300m-re volt egy M103 és 2 lövésből 1 se találta el...
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
Boralom.. 88k RP kell összeszednem ahhoz, hogy a rohadt tüzet el tudjam oldani az azért vicc
-
BoB
veterán
válasz maximilian4 #2806 üzenetére
5,7 nem is játszhat 7,7 ellen. Szerintem bent hagytál repülőt vagy másik hk-t ami több mint 5,7.
Legalábbis mikor még tudtam játszani (június), akkor max 1 BR lehetett a különbség. Viszont a repcsi is számít a GF módban is.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
CHaooSS
őstag
Hát igen, mert ez így tuti nem lehetett.
mikor lesz újra géped?
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Volt bent még egy is2 (6,0) és egy t44 (6,7). Ezek közül a T44-et most hoztam ki, így kb. semmi sincs kifejlesztve. Ellenben pl ennek az ellenfélnek az összes tankja tier 5 volt és a leggyengébb is br. 7.0 és a legerősebb 7,8. Nekem 5,7 - 6.0 - 6,7.. továbbra is tartom magam az álláspontomnál, hogy nagyon nagy gondok vannak a matchmakinggel. Egyébként aki azt mondja, hogy az oroszok op-k játszon velük... a németek sokkal erősebbek még azonos battle ratinggel is.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
CHaooSS
őstag
válasz maximilian4 #2809 üzenetére
a németek sokkal erősebbek Azért ezt nem mondanám
Nem OP-k az oroszok és nem szarok a németek, de azért hátrányban vannak a németek a másik két nemzettel szemben. Leo az ami most enyhítette ezt egy kicsit mert végre van normál átütési német löveg.
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
válasz maximilian4 #2809 üzenetére
Ha 6,7-es BR-el mész meccsbe, akkor igen erősen számíthatsz a 7,7-es ellenfelekre. Nincsenek gondok a matchmaking-el, hiszen normális eset, hogy BR+1-es meccsbe kerülsz.
A rendszer nem fogja átlagolni semmilyen módon a járműveid BR-jét, ez azt jelenti, hogy ha van 6,7-es tank a felállásodban, akkor a te össz BR-ed 6,7, tök mindegy, hogy milyen tankok vannak még mellette. Ugyanígy igaz a repülőkre is mixed RB-ben, ha a legjobb tankod 6,7, de beteszel egy 8,0-ás repülőt, akkor az össz BR-ed 8,0, és számíthatsz 8,0-ás tankokra is.
Gondolom ezzel nem mondtam újdonságot, de nem helytálló a kijelentésed, miszerint baj van a MM-el.
War Thunder: Gelesztaa
-
RG4L
őstag
válasz maximilian4 #2813 üzenetére
A Tier semmit nem számít ilyen szempontból.
Egyetlen jelentősége van, mégpedig a szerzett fejlesztési pontok százalékos lerontása és feljavítása. Tier 2-ből Tier 1-et és Tier 3-at tudsz effektíven fejleszteni, a többire büntetés van. Tier 4-ből Tier 3-at és Tier 5-öt tudsz büntetés nélkül fejleszteni, tehát plusz-minusz 1 tier, ahova nem jár büntetés.War Thunder: Gelesztaa
-
CHaooSS
őstag
10,5cm -es Tigert be szokta rakni a 7.0-val alacsonyabba? mert engem eddig csak felfele rakott be.
Érdekes[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz maximilian4 #2817 üzenetére
Úgy látszik akkor csak engem szívat a játék vele, m1 úgy sem szeretem annyira
-
L4mie
veterán
Sziasztok
kb. mennyiért mennek mostanában a tavalyi Nvidiás kuponok?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
v!ct0y
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz maximilian4 #2823 üzenetére
páncél ügyileg biztos nem lesznek opok
-
CHaooSS
őstag
válasz Drenadar #2824 üzenetére
Nem is kell páncél, Centurionnak nagyon jó a lövegsüllyedése így elég jól ki lehet majd azt használni.
-
CHaooSS
őstag
válasz Drenadar #2826 üzenetére
Azt mondták Conqueror lesz viszont chieftain nem, bár megértem mert elég jó tank..
-
-
CHaooSS
őstag
Sebzésmodellen is változtathatnának, nem tudom miért kell belenyúlni RB-be.. úgy érzem néha AB-ben jobb a modell mint itt, vicc..
-
maximilian4
addikt
Kipróbáltam a wot-ot hááát...nem értem miért játszanak vele annyian. Szerintem full gagyi. A war thunder százszor komolyabb játék minden tekintetben.
Maxi
-
D.Orion
veterán
válasz maximilian4 #2832 üzenetére
Leszámítva SB-ben a balfaszul összerakott választékot és a bomber hadsereget ami miatt nem lehet tankkal játszani.
-
v!ct0y
veterán
sok sötét idióta.... behozza a 4es tierbe a kv1 ét.. és csodálkozik, hogy elküldöm az annyába...
-
CHaooSS
őstag
nem lepődöm már meg az ilyenen sok hülye ember van
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Kezd idegesíteni, hogy tier4-ben milyen op a tiger 2. Csak oldalról van szinte esélyem, pedig nem gyenge trióval nyomom (is2, is2 mod44, t-44). Bezzeg az is2 olyan szinten le lett butítva, hogy egy gyengébb képességű játékos is 1 lövéssel belövi szemből (akár egy tiger h1-gyel...). A T-44-hez képest is papírtank szemből.
Maxi
-
Drenadar
veterán
válasz maximilian4 #2836 üzenetére
nah majd ha jönnek az angol tankok a hesh lőszerrel...
-
BoB
veterán
Dehogyis biztos nincs igazad, mert már ezen a fórumon is megmondták, hogy szegény német tankok le vannak butítva, az oroszok meg hatalmas OP-ok
-
CHaooSS
őstag
A Tier IIi - IV mindig is a németeké volt.
-
PAtr0n
addikt
Nem gyenge trió? T-44 ágyúja harmatgyenge, Az IS2-esek D25T-je már jó is lenne, de a 88-as KwK43 azért erősebb. Armorban a Tigris 2 jobban áll. Pont ennyi különbség kell ahhoz, hogy kicsit szívás legyen ellenük játszani. De nézzünk át tier 5-be, ott meg a németek szopnak nem kicsit.
De akkor ennyi erővel az ISU-152 miért van BR6.0-án HEAT lőszerrel? Abban a BR-ben nincs olyan tank ami azt pattintaná (250-es pen)
Én pl. a Jagdpantherrel szenvedek most, rendre T32-eseket kapok a pofámba, múltkor 5 csatából 4-ben azok lőttek ki, egyszerűen nevetséges, hogy pattintják 200-500 méteren belül frontról az összes lövésemet. Pofáztam már az official fórumon, hogy hihetetlen szögekből képesek pattintani a lövéseket, erre az volt a válasz, hogy "nothing unusual here". Hiába magyaráztam, hogy abból a szögből ahonnét lőttem, lehetetlen, hogy pattanjon a lőszer, leütötték a labdát, és megmagyarázták.Visszatérve IS2 nem túl erős, Tiger 1-el én is lőttem már be nem egyszer.
Amúgy meg OP vagy nem OP. Nagyjából úgy vannak a BR-ek csinálva, hogy az adott tank összefuthatott e a másikkal.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
D.Orion
veterán
Létszíves ne feledkezz meg arról sem, hogy az esetek másik felében (vagy lehet több, mint a felében) Tiger I-el találkozol, amit már lazán kiszedsz IS2-vel. Ha feljebb jutsz, akkor ott megint a szovjet lesz előnyben, csak a fehér hollóként feltűnő ellenséges amcsi tank lehet akadály
-
BoB
veterán
Na tessék én mondtam, megjelentek a wehraboo-k
-
ndrish79
csendes tag
Az általad említett tankok közül egyedül a T-44 van gondban a KT ellen. Az Is-2 az alap lőszerével viszi a H-s tornyát szemből. Mióta a T-44 is megkapta az új top lőszerét azzal is megoldható a dolog, bár azt ki kell farmolni ezt elismerem.
A dolog kulcsa az, hogy várd meg amíg feléd néz a torony és az ágyú mellé neked jobbra célozz. Akkor viszed a gunnert is, ha meg rutintalan, akkor még lőszert is hagyott a tornyában és kis szerencsével egy lövésre pukkan. -
maximilian4
addikt
válasz ndrish79 #2844 üzenetére
Elég érdekes a dolog, mert pl a H-s tigrist papír alapján kb. 500 méteren belül be kéne ütnie a tornyán. Test drive-ban dierkt ki is próbáltam elég közelről 0,23 km-ről egy lövéssel belőttem (egyébként mindig oda lövök). Na most azt kell mondanom hogy éles játékban merően mást tapasztalok. Van hogy ugyanígy meglövöm, nagyon közel vagyunk egymáshoz, 1-2 háztömbnyire és semmi nem történik, még csak nem is hitelem.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
ndrish79
csendes tag
válasz maximilian4 #2845 üzenetére
És mit mutat a hitcam? Eltalálod a torony frontját és pattan?
-
Imilenni
addikt
A Tiger I is elég erős ellenük, szinte kivétel nélkül ellenük játszok SB-ben és 65% körül van a WR-em.
Press "F" to pay respects.
-
PAtr0n
addikt
válasz maximilian4 #2845 üzenetére
Gondolom ez a "nem is hitelem", nem jön elég gyakran. Nekem anno (szintén bugreport után), azt írta az egyik fejlesztő, hogy a lövedékek "besülése" illetve beragadása is bele van kalkulálva a hit rendszerbe. Ergo, van úgy, hogy a lövedéked csak úgy megáll a páncélban. Vagy csak átrepül rajta. Akár olyan is lehet, hogy belép, nem sül el, és a kilépéskor ragad be, mert nem marad elég energiája átütni a második páncélt.
-
PAtr0n
addikt
válasz maximilian4 #2849 üzenetére
Na igen, ezt én is tapasztalom. Az lehet amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs