- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Tudom, hogy van olyan mód is, de én sokszor csak külső nézetből fast-tracking-elek, hátha észreveszek valamit, és akkor bizony tudnak a sunyik fű mögött lesni, ippeg csak hogy kidugott toronnyal és ágyúval. Ott halálos lehet ha nem veszem észre időben.
Én is azt szeretem ha max a grafika, de ebben a játékban sajnos hátrányt szenved az akinek fel van túrva. Főleg ha SB-zel, akkor egyértelműen csak magadat szopatod. Szeretem a kihívásokat, azzal nincs baj, de sok előnyt nem szeretek adni az ellenfélnek."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
D.Orion
veterán
Teamkiller-t hol kell official fórumon reportolni? Volt a csatában egy harrythebadger nevezetű jószág, aki szándékosan kilőtte a platoon társamat hátulról két lövéssel, 10 méteres távolságból. Majd neki állt feljebb, hogy nem ő lőtt először, utána pedig nagy pofával elmesélte, hogy több száz TK-ja van már és még egyszer sem bannolták. Ingame report ment rá, de ennél többet szeretnénk jelenteni.
-
PAtr0n
addikt
Újabb változás várható Arcade csatákban: Devblog
Segítek, aki nem tudna angolul:
1. Minden, repülő által lehajított ellenfélnek célzott csomag (ala bomba), kap 10 másodperc delay-t, ergo lesz esély a tankkal még időben menekülőre fogni. Ezt azt is magával hozza, hogy ha közel van a delikvens a bombához, egy ikon jelenik meg fölötte (tiszta CoD), hogy ki tudd kerülni. Ez pl. jó a basecamper repülők esélyeinek nehezítésére elsősorban, de alapból nehezít a velük való kill szerzésen.
2. Visszakerül a klasszikus arty hívó nézet (célkarika mozgatása a cépont fölé), de a régi verzióval ellentétben nem kerül magasabbra a kameranézet célzáskor, mert ez taktikai előnyhöz juttathatja a célzót a "madártávlati" nézet miatt. Ezért bent marad a térképes arty kérés is (választható a 2 mód), evidens hogy távolabbi célpontra hatásosabb lesz utóbbit használni.Aki szereti az AB módot, az szeretni fogja ezeket az újításokat is, szerencsére az RB és SB módot nem érinti, ott marad minden a régiben.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
D.Orion
veterán
Hála a jó égnek ez most nem jön SB-be. Épp elég azt kiheverni, hogy ennyi volt az utimate SB. Állítólag olyan minimális volt az érdeklődés, hogy nem rakják be... Csak azt nem értem, hogy akkor, hogy a fenébe volt az, hogy minden egyes SB event-nél a listavezetőknek több millió kredit-je lett event végére. Azokhoz azért pár tucat csatát le kellett menni. Szokásos Gaijin bullshit.
Csak, hogy pozitív is legyek:
Ez meg a fail:
E2 Jumbo-t még ez sem viszi szemből sehol.[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Sajnos a játékosok döntő többsége még mindig AB-ben játszik, még tankban is. Repülősben még meg is értem(RB-ben játszom, de iszonyat nehezen megy), de tanknál az arcade olyan, mint valami wallhach+aim shit. Földi harcban viszont még nem tudtak olyan hard simet elém rakni amiben ne álltam volna meg a helyem. Egyszerűen nem fogják fel, hogy az a 10% a játékos közösségből akinek igénye van a HC SIM-re, az akár fizetne is érte havi szinten, csak, hogy abba játszhasson. Mert az egy noob mentes zóna.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz D.Orion #1909 üzenetére
Így van. Megértelek. Én is sokkal jobban szeretem, amikor full magamra vagyok utalva, és a 2 szép szememre van bízva mit veszek észre, mire hogyan reagálok. Ne tolják már az arcomba, hogy héé te pöcs ott az enemy. Még akkor sem ha nem kap markert. Ettől izgi az Ultimate Sim mode, nagyon a csapatmunkán múlik, és természetesen a játékos skill-jén. Nem telne sokba tőlük,ha behoznának a játékba egy Ultimate SB módot is, kifejezetten azoknak akiknek semmiféle segítség nem kell.
Nekem külön tetszett az is, hogy repkedhettem is sim módban. Most várhatunk megint arra, hogy legyen valami fasza event...."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
olcsii
aktív tag
az nvidia kupo kodot hol lehet aktiválni?
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
PAtr0n
addikt
Újra van RB és SB event, további 3 napig, csak most nagyjából BR 2.7-ig vannak belőve a járművek. Gondolom arra kíváncsiak, hogy kisebb tierekben nagyobb e az érdeklődés.
Szerintem alapjába véve hülyeség, hogy úgy próbálják kideríteni hogy van e igény nehezített módokra, hogy csak pár napig tart egy-egy ilyen, illetve a játékosok nagy részének szerintem fogalma sincs róla mi is az az event."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Érdekes ez a "mire szánok időt" dolog, úgy írod, hogy nem szüttyögsz T3-ban, mintha ott nyűg lett volna jáccani, és abban a kis idődben sem szánsz rá erőt, cél a minél nagyobb Tier. Ne értsd félre, megértelek, csak fura ez a hozzáállás. Engem is hajt az, hogy legyen meg a többi jármű, mehessek a nagyobb dögökkel is csatába, de az élményfaktor nem nő a Tierekkel párhuzamosan, sőt, egyre drágább minden, 1-1 vesztes csata akár komoly mínuszokat is tartogathat. Számomra akkor élmény a játék ha közben nem azon izgulok, hogy 1-1 elbénázott csata után csak csökken a pénzem. Mert szignifikánsan nem is nő, hiába vagy sikeres a magasabb tierekben, nem fogsz 1-1 király csata után 2-3 vagy több akár 500k liont nyerni.
Szóval ha neked nem okoz örömet a T3 vagy akár a kisebbek sem már, akkor nem igazán tudod élvezni a játékot, és inkább a gépek összefarmolása vezérel, az hoz lázba. Nincs ezzel baj, de szerintem pont az a jó ebben a játékban, hogy minden szinten élvezet vele játszani, és jó néha visszatérni kisebb Tierekbe is.
Szóval no offense, csak ez jött le commentedből, de lehet más az igazság, akkor elnézést kérek![ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Nem, csak szimplán nehezebb fejleszteni. WoT-os beigedződés, miszerint a következő tankot mindig az előzővel fejlesztjük. (Nem mintha lehetett volna másképp...) Aztán a bónusz sem elhanyagolható.
"Életcél", hogy ki legyen fejlesztve és megvéve az összes Tier V-ös tank (kivéve SPAA), utána nem érdekel a játék.
-
PAtr0n
addikt
Értem. És mi értelme van, hogyha megvan az összes dög? Miért kell utána lerakni a game-t? Ez nem egy végigvihető játék, de gondolom ezt nem kell ecsetelni.
Na mind1, én ezt sose fogom megérteni ezt a "legyen minél több cuccom, aztán ha megvan mind szarok rá" dolgot, de ti biztos tudjátok."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Máté94
addikt
Ez egy hatalmas bugos, fosss!
-
PAtr0n
addikt
-
Máté94
addikt
Hálistennek, észrevettem az Event, így lehet menni HC SB-t Tier IV-el is.
De, ha campelnek, nem győzünk így se... Mármint drasztikusan jobbak így a németek esélyei, mert nem kell IS-3/4M és T54-el harcolni és a többi postwar shit-tel, de még így is néha erősebbek...T32 mondjuk nem tudom mit keres az Event-en, de lényegtelen.
-
PAtr0n
addikt
De jó, hogy szótá', nem is vettem észtre, hogy új eventek vannak, tegnap nem játszottam. Mondjuk ebben most az a legszebb hogy legerősebb amit bevihetek az a Tigris H1, a többi nagy vasam még csak fejlesztés alatt, vagy elég harmatosan van még felszerelve.
Sajnos vannak olyan pályák, ahol egyértelműen jobbak a németek esélyei ha campelnek, ilyen pl. Poland is. De azért annak örülök, hogy most az IS3/4 kombó nincs betéve, szerencsére még csak videón találkoztam velük, de annyi elég is volt belőlük. T-32-őt hol látsz? Van olyan a tech tree-n?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
Sikerült találkoznom vele, köszi, spawn point-on seggbelőtte a Tigrisemet. Hosszú pályafutásom volt.
Mondjuk eredő sebességben a RU/US oldal egyértelműen jobb. Tehát előbb érnek oda bárhová, és városokban is jobbak a sebességük miatt."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Malibutomi
nagyúr
1.47 released
-
donmackó
addikt
válasz Malibutomi #1931 üzenetére
Igen, és délután 1-ig szerver karbantartás.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Máté94
addikt
És a "Russian bias" tovább erősödik.
Viszont, most mintha a 122mm-es többet pattogna ill. a Pantherek gun mantlet-te jobban működne.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz Malibutomi #1936 üzenetére
Nem panaszkodom, IS-2 mod. 1944 első csata 6 kill, ISU-122S 7 kill, mindez SB.
De, legalább mostantól az IS-3/4M boldogan lőhet bárhol, ahol érint amikor Ferdinand-dal harcolok. Hála az új lövedéküknek.
A következő eventig szerintem nem németezek. -
PAtr0n
addikt
Sok dolog változott most, gyorsan mentem egy SB event-et Jagdpanzer-al Kuban-on, örülök hogy átdolgozták azt a pályát, már nem annyira kedvez a keleti oldalnak. Viszont rögtön az első lövésem egy SU-85-ről úgy pattant le, hogy a front páncélja kábé pont merőleges volt a lőszerre (épp lefelé tartott), mindezt 100 méteren belül. Szóval ez érdekes egy 45mm-es páncélzatról Pzgr39-el ami ezen a távon papíron 158mm-t visz át. Még szemből is simán át kellett volna hogy repüljön az egész testén. Még akkor is ha SU-85M verziórol beszélünk (front: 75mm)
De a sár az tetszik, a binocular kicsit gépigényes egyenlőre (esik az fps vagy 30%-ot), a driver assist meg jó lesz városban. Orosz és USA gyorsikák megint előnyben.Ennyi a tapasztalatom cirka 20 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Malibutomi #1931 üzenetére
Végre van bino, és számít milyen talajon haladsz, ami deformálódik is. És egyre piszkosabb a harckocsi!
Jippííí
(persze az arkádosoknak mind1, de én kifejezetten örülök)
Maus... Végre van miért fejleszteni a német nehét ágat
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BoB
veterán
Changelog-ban nem írják, szerintem végleg megszűnt. Átvették a helyét a dobozok.
Más:
Parancsnoki nézetben jobb gombra odafordul a torony, amerre a parancsnoki kupola néz, ugyanúgy mint 72-esen.
Ez mondjuk nem tudom mennyire hű a történelemhez mert az ilyen régebbi gépeket nem ismerem. Mindenesetre elég hasznos.You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
donmackó
addikt
Nem jött meg a várt géppuskázás a 1.47-ben.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
D.Orion
veterán
Végülis így tényleg érdektelenné lehet tenni az Ultimate Sim eventet... Csak unbalance szarra kell megcsinálni és máris nincs értelme vele menni!
-
olcsii
aktív tag
amúgy a maus páncélja miért annyi amennyi?
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest