- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
A legjobbat kihagytad.
WoT-ban meg lehet "ölni" egy tankot úgy, hogy egyetlenegy pontját lövöd, amíg el nem fogy a HÁPÉ.Egyszerűen tankozáshoz nagyon nem reális.
Másik kedvenc szitu:
a tank 6 fős.
kilőttek mindenkit, kivéve a rádióst.
és a tank tovább megy, és lő, és tölt, és mindent csinál. Kicsit lassabban, kicsit bénábban, de érted, egy rádiós is elirányít egy tankot... (egyszerre mindent!) ezt mutassa már be a WG egy belső videóval hogy gondolják?Másik legénységes téma:
Angol TD-k. Minek kell olyan legénységi tagot életben tartani, és képezni aki ugyan a tankban van, de úgysem használjuk? Pl másodlagos ágyúk gunnere? Tiszta logikátlan, ha már egyszer a wotban amúgy sem működnek a másodlagos fegyverek...És igen nehéz elhinni, hogy ha egy töltény átüti a páncélt és beszabadul abba a térbe hogy ott nem üt ki mindenkit.
Fury film alatt mit élhetett át a WG?
Mikor a tigris egy lövésezte a Shermanokat? és még ammo rack se volt? Tuti fogták a fejüket, hogy ezek noobok, hisz a tigris még a fele HP-ját se lőtte le a jumbónak!Sajnos nincs meg a replay, de WT GF-ben az tetszett, mikor egy esélytelen tankkal t34-el szembe találkoztam a tigrissel, rálőttem kettőt, pattant, ki hinné a tigris zsírosabb célpontra lőtt... megindultam felé, hogy közelről majd menni fog. Menet közben rálőttem...
A kis kamera mutatta, hogy a torony és a test közé bement a lövedék, ott átütötte a páncélt kiütött mindenkit, majd ammo rack. Mit élhetett át a tigris tulaja?WG-sek azt nyilatkozták hogy túl sok erőforrást emésztene fel lemodellezni hogy a töltény mit csinál a tankban...
De azért wotozunk is néha... mert fun...
-
PAtr0n
addikt
válasz Drenadar #2501 üzenetére
Részletekbe direkt nem mentem bele, de köszi hogy megtetted
Nem hibátlan játék a WT GF sem azt viszont be kell látni. Az egyik nemzet iránti elfogultság a fejlesztők részéről itt is tetten érhető. Sőt, talán ha lehet így mondani, itt igazán nemzeti érzelműek, és kicsit engedékenyebbek a saját nemzetük tankjai ill. főleg repülői iránt.
A WT viszont pont a bugyuta játékmechanikája miatt jobb E-sportra, ezt is be kell ismerni. De igazad van, azért játszunk azzal is mert FUN
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Máté94
addikt
-
BoB
veterán
Most akkor ide is jön ez a hülyeség a wot-ból hogy T28 egy láncos, T95 dupla? A kettő megnevezés ugyanazt a járművet takarja... Meg lehet nézni képen mi van az elejére festve: (Patton hk múzeukmban van kiállítva)
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Bigiordas
tag
Sziasztok!
Had kérjek már tanácsot. kb. 2 hónapig csak repülőztem néhány felség jelzésért. Visszatértem a tankokhoz, a Tiger II P, Kugelblitz légvédelmi, Panter D és a Jagdpanter páncélvadásszal.
Valamiért egyfolytában 10-ből 1 kivétellel mindig M103, Is4M, Meg Mausok ellen rak be, Örülök ha Is3-lő ki.
A legkisebb szutyok vagyok a leosztásba, IS4-m- t csak oldalról tudom "sebezni". Haver hasonló leosztásban, max TigerII 10.5 mm-essel találkozik a legnagyobbal. Mi a fészkes franc baja van a játéknak velem.
Azt mondja a haver szerinte az a játék baja hogy kifejlesztettem benne az 5-rankos gépeket.
Az még hozzá tartozik, hogy ezeket a napi 10%-os stb. eventes kedvezményeket aktivizálgatom egyfolytában. Emiatt szívatna a játék? Miért rak egyfolytában a nagyok közé?Ja és a 3 repülőgépes slotomba is csak II rank-os gépek vannak, még az sem szívathat.
Minden reális használható jellegű gondolatot előre is megköszönök.
-
edari
őstag
válasz donmackó #2508 üzenetére
Addig lesz neki is amíg nekem: 5 menetből 4x ammo rack, de nekem ott szakadt el a cérna amikor a pz iv csodát pofán lőtték és insta kill lettem. Akkor jöttem rá h ez se sokkal jobb mint a wot. arty helyett az idegesítő bombázás van.
Szóval azért annyira nem isten ez a játék a wothoz képest. És hogy megelőzzem a vitát: egyikkel se játszom már.
[ Szerkesztve ]
-
-
PAtr0n
addikt
Én még mindig azt mondom, hogy a WT-ben az eredményesség inkább kb 60-70% a skillen, a maradékban pedig a szerencsén/játékmechanikai hiányosságokon (és szándékosságokon?) múlik. WoT-ban ellentétes a tendencia, ott sok múlik a szerencsén, a lepattanóknál alkalmazott "randomfaktoron", na meg azon hogy mennyien használnak Gold lőszert, és a HP rendszer miatt sokkal inkább a csapatra vagy ítélve. Ott hiába maradsz egyedül 5%-nyi HP-val úgyis lemorzsol a maradék 2-3 tank)
Igazából, mindent egybevetve, nem véletlenül tartom inkább szerencsejátéknak az utóbbit, és ezt minden rossz nélkül írom.
Nem tudom te mennyi esélyt adtál a WT-nek (én eleget a WoT-nak), de sokkal jobban bejött a WT, mert tud szórakoztatni, amit a WoT-ról már nem tudok elmondani, egyszerűen igazságtalannak tartom az egészet (főleg ennyi WT-zés után).
Amit a WT-ben érzésre csinálok az általában be is jön, ha hibázok azt rögtön megérzem hogy miattam volt, és nem fogom a játékra, csak nagyon ritkán, de azért van a bugreport nem?. WoT-ban mi van? "How terrible"-el el van intézve szinte minden, valahogy a support is empatikusabb Gaijin-éknál, mint amott.Ez mind tapasztalat, és nem fikázás vagy fröcsögés a másik játék irányába, megértek mindenkit aki ott találta meg a számításait.
Zsolt_72:
Szívesen megyünk szakaszba, vagyunk páran itt akik elég gyakran repkednek közösen, de a tankozás sem idegen, főleg tőlem[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
én ajánlom a szimulátor csatákat(már csak realistic van).
szerintem csak a nuboknak van az arcade de azt majd meglátod neked melyik jön bewot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
PAtr0n
addikt
Na igen, az arcade meg a sim mód ég és föld, de nagyon izgi az utóbbi!
Nem mondanám, hogy noob-oknak van az AB mód, valaki képtelen attól nehezebb módban játszani, mert már nem szórakoztató. Én kb. 100 csatát mentem AB-ban, azóta csak SB. (bocsi SB event)"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
BoB
veterán
IS-4M-re meglett a javítókészlet. 19 csata kellett hozzá. És ez csak egyetlen modul...
Mindezt úgy, hogy az alaplőszerrel pattogtatni lehet a többieket.
Mire meglesz a BR-471D amivel fel lehet venni a harcot a Maus ellen....
-
edari
őstag
"Amit a WT-ben érzésre csinálok az általában be is jön, ha hibázok azt rögtön megérzem hogy miattam volt, és nem fogom a játékra, csak nagyon ritkán"
Én is tudom mikor cseszem el. De itt a legutóbbi helyzet, amitől uninstall lett. Szóval már annyiszor elrepültöm a holdig amiatt, hogy oldalba lőttek és instant ammor ack. Ok, elfogadom, rosszul álltam be. Na de az amikor a drága kv1 a halál f*szából rám lő, orrba talál és ammo rack.... És sokszor van az, amikor vagy 6-ot bele lövök és még mindig csak jön. És mind a 6 átmegy a páncélján, de a végén még én halok meg. Close enough.
2 hétig egyfolytában kockultam vele, tetszet meg minden, de ilyen hülyeségekkel ne engem idegeljenek fel.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Expendable #2525 üzenetére
Igen, prémiummal + volt xp booster is 10% 10 csatára.
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
LOL a t95 nek 6.7 lesz a br-je ?
-
törölt tag
Tekintve hogy jelenleg nincsen egyáltalán semmilyen arty line, nagyon kíváncsi vagyok hogy fog egyedül szerepelni EZ amíg meg nem érkezik a többi. (már ha egyáltalán).
Nagyon nagyon oda kell figyelniük csigáéknál, hogy ne tegye élvezhetetlennél a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Üdv!
-
olcsii
aktív tag
válasz Kephamos #2529 üzenetére
realistic módban kapod a legtöbbet, már ha csinálsz is valamit. de itt ugye ez nehezebb mert nincsen jelölve az ellenség.
mindenképp ajánlanám az arcade csatát. mert ott gyorsabban tudsz fejlodni szerintem az elején, rovidebbegk a csaták. meg tanulod hogy hol kell lőni a tankokat. és gyorsabban fejlődnek a tankok és legénység, mivel könnyebb játszani.
azt az ágat kezd el amelyikkel szimpatizáálsz.
az amerikaik a legjobbak jelenleg.(a saját véleményem, bár én nem játszom velük csak a szakasz társak.)
én a tier 2-3 szeretem a legjobban,csak németekkel játszom. kicsit gyengébbek ugyan de nem számottevően.wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
PAtr0n
addikt
Tier 2-3-ban szerintem pont a németek a legerősebbek. Vagy legalábbis USA-val pariban vannak. Oroszok ott nem nagyon villantanak. Aztán Tier 4-től fordul a kocka, Oroszok meg USA befeszülnek, T5-től meg egyértelműen orosz.
-
donmackó
addikt
Tetszik a normandiai pálya, csak ne lenne az a sok tankroncs benne. Eléggé össze szokott zavarni hogy látom majd felfogom hogy az roncs. Nem egyszer rá is lőttem. Easter Europe-on még elviselhető mennyiségben vannak a roncsok. Vagy legalább füstölnének, mint ha ki lenne égve.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
PAtr0n
addikt
Istenem. Ezért Bukni Mozdok-ot, mert egy Pz benézi a KV-1B (756r)-emet, kilövi a motoromat, rájön hogy pöcs volt, odajön segíteni javítani, de közben meg elfoglalják a bázisunkat, ahová siettem vissza segíteni a foglalókat kilőni. Mondtam neki nem gáz, de inkább induljon el segíteni, persze nem ért oda.
Azért azt megkérdeztem, hogy nem tűnt fel a barna szín, meg a nagy lovagkereszt a tornyom oldalán, mielőtt mozgásképtelenné tett vagy 3 lövésből?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #2536 üzenetére
Ash riveren bent maradtam végig nézni a meccset, mert nyerésre álltunk, na meg azért is, mert láttam hogy egyik csapattársnak is KV-1B-je van, kíváncsi voltam rasszisták lesznek e a többiek vele. Hát azok voltak, de szerencsére leálltak mire észrevették hogy jófiú.
Hiába a KV-1B adta előnyöket így kompenzálják akik veled vannak. Pihenj kicsit amíg javítasz. Vagy pihenj végleg.Nekem nem dobott még 1 új pályát sem. Pedig már kíváncsi lennék rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
-
BoB
veterán
válasz donmackó #2539 üzenetére
Miért ne ismerhetné a világháborús tankokat? Az egyetlen ráutaló jel hogy zsákmányolt hk, a másfajta lövegcső. Így is szerencse hogy olyat tettek a játékba min a németek anno cserélték a csövet.
Ha épp nem látod joggal hiheted hogy orosz.
-
PAtr0n
addikt
válasz donmackó #2539 üzenetére
Árkádot nem játszok régóta
De majd csak bedobja valamelyik újat SB-be is. Na igen, nagy a tudatlanság, de valljuk be sokan nem azért ülnek be elé játszani, mert értenek a gépekhez és úgy ámblokk a második VH-hoz, hanem csak mert szórakozni vágynak. De szerintem aki KV-1B-re lő, az tuti WoT-ból jött át.bob.zxr:
Nem is azokkal van a baj, akik másfél km-ről simogatják, mert onnan eldönteni tényleg nem könnyű, hanem azokkal a csököttekkel, akik kezdés után rögtön lőnek rá, vagy a bokorban kempelve 200 méterről kínálgatják, a lovagkeresztre és a barna színre fittyet hányva. Sose fogják megtanulni, ez a baj.[ Szerkesztve ]
-
-
Expendable
aktív tag
Érdemes kiszenvedni az M103-ast? Azzal már lesz esélyem az IS-4 had ellen? Mert a pattonjaimat és a T32-őt is úgy lövik át mintha papírból lennének Mert ha azt is úgy lövik át, akkor inkább hagyom a francba és ráfekszem az oroszokra. (ott IS2-nél vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Expendable #2545 üzenetére
A másik oldalról (IS-4 van nekem) azt látom hogy az M103 úgy kilő mint a huzat. Szemből pattogtatni szoktam, de még nincs meg a D lőszer. Mindig elbújnak valami domb mögé. Na azt ezzel nem lehet megcsinálni, még annyira sem megy negatívba a cső mint az IS-2nél.
Oldalról viszont simán kilövöm.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Achievements:
WW2 Chronicles: U.S. Tanker1x Ez most komoly, hogy 250kill-t kell összegyűjteni AB-ben és RB-ben is tankkal? Nincs külön szorzó rá?
2x Az SB mód továbbra sem elérhető, csak abban az idióta WW2 Chronicles leosztásban. Amiben persze ezeket az Achi-kat nem is számolja.
3x Jungle pályán délről indulva németként a szemből jövő német AI-k az ellenségeim és azokat kell kilőnöm, mert továbbra is bemasíroznak a cap pontokba és ezzel csatákat döntenek el! Az én oldalamon meg ussr AI-k masiroznak az ellenséges amerikai csapatnak?
Gaijin wake up and drink some coffee!
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Ennél már nincs lejjebb, de mégis van...
M13-al a srác kilőtte a Marder III H gépemet szemből... Én Hatszor lőttem rá ~500 méterről és csak hit hit hit az oldalába. Minden egyes találatnál elszállt valami modulja, de semmi hatása nem volt az embereire.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest