Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
Nekem is megvan még, most lesz egy éves. Alapvetően elégedett vagyok vele, bár gondolkodtam már a cserén, mert kicsit ráuntam a formára
-
alex89
senior tag
Lehet, hogy lesz néhány fölös fóliám, ha valakinek esetleg kellene...
-
alex89
senior tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
felbontásával nincs baj, teljesen jó 5,5"-on a hd, csak a színei nem szimpik az 5h-nak. Elég nagy kezem van, de nálam bevált ez az 5"-os méret sőt még az is lehet, hogy nem fentebb hanem lentebb váltanék 4.7"-re. Rednote nem rossz cucc, de az is hatalmas, szép forma bár nekem kissé jellegtelen pont mint a vowney. Én személy szerint most a kifejezetten vékony, részben fémházas ketyerékkel szemezek, leginkább NEO M1, Doogee turbo, iNew v3 és hasonlók amire hajlanék, de pusztán csak a design miatt.
-
alex89
senior tag
Öcsémnek is talk 5h-ja van, ő is szereti, de számomra lényegesen jobb a vowney. Az 5h túl nagy, túl kocka és vastag, szerintem ormótlan egy valami
hozzá képest a V5 egy kecses kis szerkezet. Na meg persze ott a kijelző is, hiába ips az is, nagyon gyengécske a színeket illetően az enyémhez képest, meg úgy általánosságban minden ips-hez képest amit eddig láttam, ráadásul nem OGS szóval még porosodik is. -
alex89
senior tag
üdv
Szedett már szét valaki ilyen ketyerét? Eléggé porosodik a kamera mögött és baromira zavar, ezért gondoltam megnézném...
-
alex89
senior tag
Hali
Tapasztalta már közületek valaki, hogy porosodna a kamerája? Nekem egy ideje elég erősen kezd jelen lenni a por...

-
alex89
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nekem is úgy rémlik, hogy nálam tiltva kéne, hogy legyen, de úgy néz ki nem így van. Voip-ot nagyon ritkán használom, text-et gyakrabban pl tegnap is volt rá példa és ment.
-
alex89
senior tag
Nálam megy a viber és ment eddig is (Vodafone matrix)
-
alex89
senior tag
Sziasztok!
Pár hete vettem észre, hogy a telefonom folyamatosan töltöget le kínai appokat különösebb kérdés nélkül. Valami kis piktogramot meg tyúklábbetűket sokszor látok az értesítési sávban, hasonlókat mint az alábbi képen. Van esetleg ötletetek arra vonatkozóan, hogy miként lehetne ezt megszüntetni? kép
-
alex89
senior tag
Engem pont ma reggelre lepett meg a ketyere. Tegnap este olyan 30%-os töltöttséggel kapcsoltam ki, ma reggel meg nem kapcsolt be, töltőre dugom semmi reakció. Akksit cseréltem, mert szerencsére van tartalék és úgy működik. Ennek ellenére csak nem hagyott nyugodni a dolog és a másik akkuval felraktam töltőre, kb 10 perc múlva kezdett el világítani, hogy tölti és most jónak tűnik mert felnyomta 100%-ra. Érdekes

ui.: stock rom, gyári minden
-
alex89
senior tag
válasz
Teejay83
üzenetére
Ezek is csak ilyen hajszálkarcnak is alig nevezhető valamik, csak letakarítva és fény felé fordítva látszik. Tokot szerintem egy idő után én is mellőzöm mert macerás, viszont fóliát már rendeltem hozzá. Egy hete van meg, továbbra is tetszik, de valami miatt naponta egyszer le szokott fagyni. Nem kizárt, hogy a launcher vagy valami egyéb alkalmazás nem tetszik neki, előző telefonomnál pl volt ilyen probléma...
-
alex89
senior tag
Antelife-tól rendeltem, valószínűleg ez is pont olyan lesz mint a tiéd. Végülis a rajta lévőt is meg tudom "nyekeregtetni" ha nagyon meg akarom és erősen megnyomom a szélénél bizonyos pontokon, de használat közben nem nyekereg, ha szorongatom vagy bármit csinálok vele akkor sem, de ettől még simán lehet h utángyártott.
Vettem hozzá flip tokot is (talán így nevezik), egész jó, de nem tudom mennyire fogja bírni a strapát.
-
-
alex89
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Igen már átállítottam 8mpx-re, bekapcsoláskor vowney a logo, meg egyébként minden tartozékon rajta van akksi, töltő , doboz, paírjai... csak a hátlapon nem. Fehér hátlapos verziót kértem egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hozzá képest a V5 egy kecses kis szerkezet. Na meg persze ott a kijelző is, hiába ips az is, nagyon gyengécske a színeket illetően az enyémhez képest, meg úgy általánosságban minden ips-hez képest amit eddig láttam, ráadásul nem OGS szóval még porosodik is.