Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Az akksi engem is erdekelne. Megtennetek hogy megmeritek hany gramm?
Van itt nalam 2db 3800mah-s akksi, (az n9599 hagyateka), ami meret es suly alapjan aligha van 3800mah, mivel 53 gramm egyenkent, es a sony meg lg gyari 1000mah akksija pontosan 20 gramm. Szoval ebbol kiindulva, ezek a 3800mah-nak titulalt aksik kb. 2600mah-sak lehetnek.
-
cspisti
tag
Szevasztok!
Már jó ideje nézegetem ezeket a kinai csodákat!
Megnézve jópár telót arra jutottam hogy kell egy V5 a zsebembe!
Lenne pár kérdésem azért:
Menyire megbizható teló?
Normál sim karit megeszik ugye? mivel céges nem vághatom.......
Az aksia tényleg 2400-s?
A gyári rom-ja menyire jó? már eleget romoltam a mostani Galaxy S-m!
Megéri beruházni egybe? Egy-két évig biztos nálam maradna ha jól viselkedne!
Kitöl érdemes most rendelni? Úgy hallotam mostanába elég sokan fennakadtak a vámon.
Thx
Ja és ha valaki megunta volna szeretett V5-t nyugottan kereshet mert átvenném!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KurtCobain
őstag
-
anonym1s
őstag
Hali.
Amig nalam volt az n9599 en beleneztem abba a menube, de mar nem emlekszem pontosan ra.
Ha jol emlekszem van level 1-tol 6-ig, ami a hangero ertekekhez tarsitott hangerot jelenti.Tehat 1-es szint a legalacsonyabb hangero ezert ez van gyarilag mondjuk 20-as ertekre allitva, a 6-os szint meg a legmagasabb, ezert ez mondjuk 180-as erteken, de ha pl. a level 1-hez allitasz be 255-os erteket a 6-hoz meg 18-at, akkor a legkisebb hangeron lesz a leghangosabb, es legnagyobb hangeron a leghalkabb. (az ertekek nem biztosak, lehet hogy a legmagasabb ertek nem 255 hanem csak 150 vagy 180, nem emlekszem ra)
Szoval en azt csinalnam a helyedben, hogy minden hangero menupontban egyenkent levennem a 6-os szint erteket 15-re es tesztelnem teljes hangeron! Amikor teljes hangeron nagyon halk, az a te menupontod mert ugye azt allitottad legalacsonyabbra, es ott kell magasabbra allitani az egyes szintekhez tartozo hangero ertekeket.
Nem tudom mennyire sikerul erthetoen leirnom, remelem sikerult.
Ja, a biztonsag kedveert en felirnam az eredeti ertekeket, vagy csinalnek kepernyomentest roluk, hogy vissza tudjam allitani ha valami nem ugy menne ahogy szerettem volna.
-
tolvaj!
őstag
eltelt pár nap, de választ nem kaptam se itt se a dualsim topicban.... az engineer mode audio részében mely paramétereket kell állítanom, és hanyasra, hogy hangosabb legyen a telefon beszédhangszorója mobil hívás közben?
fülhallgatóval megfelelő, de ritkábban van a fülemben, mint a normális telefon kézközelben. Thx -
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
tesztelgettem, de nem bejövős. maradok a sima droidnál. ha egyszer lesz xiaomi készülékem tuti, hogy valahogy buherálok rá rendes androidot inkább

-
KurtCobain
őstag
Próbálta valaki a MIUI ROM-ot? Tegnap magyarítottam a legfrissebbet (mert nekem rohadtul nem volt benne magyar nyelv
), meg raktam bele GAPPS-t, kipróbáltam de nekem nagyon nem jött be. Ha érdekel valakit, akkor kiteszem a linkjét. -
MuzikJunkie
aktív tag
Na pénteken beszállok a buliba.

-
xdomi
csendes tag
Légyszi írjon akinek val eladó v5 e.

-
tolvaj!
őstag
Fóliája van valakinek elfekvőben? Átvenném szívesen.
-
tolvaj!
őstag
válasz
MuzikJunkie
üzenetére
nekem is fehér hátlapos, mert szerintem is az néz ki a legszebben. besz@rás a cucc mind, kinézetre mind teljesítményre. az áfa valóságos sajnos. ha "csak" vámot kellett volna fizetnem jobban örültem volna neki
, de ez van. én minidealről rendeltem egy OTG kábellal együtt és így is bőven a vámértéken belül voltam vele.
egyébként a bűvös szám a 150 euro. az alatt van "csak" áfa. -
MuzikJunkie
aktív tag
-
tolvaj!
őstag
minideal hamarabb van itthon, viszont megfogják nagy valószínűséggel.
sajnos rászálltak a minrie. esetleg még nézd meg az etotalkot. viszont a készülék részemről erősen ajánlott
jó az ízlésed 
MÁS
esetleg tudja valaki, hogy az uncle tools audio menüjében melyik értékeket kell megváltoztatnom, hogy hangosabb legyen a telefon beszédhangszórója? fülhallgatón frankó, de a telefon saját hangszórója halk szerintem.
-
blueye
veterán
válasz
MuzikJunkie
üzenetére
Mostanaban kb. 15-20 nap alatt Mo-n van.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja teljesen rápörögtem erre a kagylóra, de lecsúsztam az egyetlen eladó példányról.

Tudnátok infót arról, hogy az Antelife-ról rendelve kb. mennyi idő alatt érkezik meg? Valós a 25-30 nap?Esetleg, ha valaki unja a sajátját, átvenném.

-
anonym1s
őstag
A repulout kinabol 10 ora lehet, de az en repulom valoszinuleg nem a levegoben jon hanem a foldon toljak mert mar harmadik napja "repulon van" a statuszom.
Na, majdcsak ideer egyszer. -
tolvaj!
őstag
Nnna jól telesírom itt a topikot
. A tillaz romon nektek is kifagy a beállítás ha az apnt akarjátok beállítani, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? A sense reggel kétszer újraindult egymás után, így visszatettem a gyárit. Még szoknom kell ezt az egészet
. A thl w100 is más egy kicsit, a samsungról és az alcatelről nem is beszélve. De mindenképpen jó választásnak tűnik a készülék. -
tolvaj!
őstag
nah! sense romon van az a nyulfarknyi telefon tárhely. arra csináltam három mappát notif, alarms, ringt... és beleraktam minden hangomat ahova kellet, és megvannak. gyors restart után minden a helyére került. köszi mégegyszer mindent

-
G.I.JOE
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Igen, neked lehet igazad.

-
G.I.JOE
senior tag
Mobileuncletools-ban nem mentődnek el a beállított értékek. Mondjuk normalnál az sph-t felveszem lvl4-re, set, kilépek, visszalépek és újra nulla. Ez miért lehet?
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Arra TC t használok lan pluginnal. Nekem az jött be.
-
KurtCobain
őstag
Nekem is mind saját, kivéve az email, sms és értesítés, az ugyanaz.
Én a fent leírt módszerrel csináltam, és minden megy így. Még a faszbúk is. ES file explorer-rel meg tudsz másolni fájlokat wifi-n keresztül. Megosztod gépen a mappát vagy meghajtót és hajrá. Hasznos program. -
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
(#360) Lampard19
köszi mindkettőtöknek, de a restrat megvolt és ugyanúgy semmi. amúgy meg én sok hangot használok. más a csengés, más az ébresztés, más az sms és az email. na meg a faszbuk is egy külön állatfaj nálam. de mint mondtam se a kártya újracsatolása se a restart nem oldotta meg.
-
KurtCobain
őstag
Ja igen, ezt akartam írni még, csak elfelejtettem (a gondok meghülyítenek..
). Balost kell nyomni, ez engem is idegesített, de én eleve Holo launchert használok, abban meg be tudom állítani, hogy melyik gomb mit csináljon...Nekem fent van az ES file explorer, így amikor rányomok a beszédhívás csengőhangra, feljön a kisablak hogy mivel akarom kiválasztani. Rábökök hogy ES file explorer, és az SD kártyáról kiválasztom. Én nem szoktam cserélgetni a kártyát, cuccokat wifin keresztül mozgatok, nem kábellel, úgyhogy nekem így jó kártyáról.
-
tolvaj!
őstag
nem értettél félre, de már féligmeddig belaktam így nem állok neki romolni
azért köszi.más
sense romon hogy a p.csába állítsak be saját hangokat? mindent behúztam a system/media/ megfelelő mappába, de nem mutat semmit. ( ja igen.. a tillazról visszajöttem sensre, mert jobban tetszik így elsőre.)
-
Lampard19
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Jó megpróbálom még azt is, én a levelekbe be se mentem. Level 0-án van alapból ha jól emlékszem és csak ott vettem feljebb.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Lampard19
üzenetére
Én annyit csináltam, hogy mindenhol ahol lehetett, feljebb toltam a level 4-5-6 szintjét, (level 6-ot 248-250 környékére). Az nem árt ha a többi is hangos.

Azt amit te mondasz, én 150-re állítottam. Nem egy fülsüketítő, de jól szól. Max-ra nem akartam, nehogy recsegős legyen a hangszóró... -
Lampard19
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Igen megnézném, hogy kifejezetten a telefonálás beszédhangerejére mit kell állítani. De most igazából az audióban mobilunce tulson belül szinte minden 148-ra húztam mert az volt a nem szerkeszthető rublikában is
Jobb lett mindenképpen mint volt, mostmár nagyjából telefonálásra is alkalmas a készülék. Alap állapotban a csöndes lakáson kívül már semmit sem értettem abból amit mondanak... -
KurtCobain
őstag
Volt, hogy fényerőállításnál elment a kép (többször is).
Buszon voltam, zene ment még mindig a fülesen, de nem reagált semmire.
Volt random újraindulás (gyárival sose).
Beállítások menü fekete-fehér átmenete nem tetszik annyira, illetve az ikonok és betűk nem annyira olvashatóak..Főkártyámat (bluemobile-os) nem akarom megvágni, de most azon is van netem. Ugye a 133MB 90Ft-ért 2 hónapig.

Másik slot-ban meg telenoros kártya van, a klikk miatt. Freevoipdeal miatt kell a net. És ha már van mindkét kártyámon van net, akkor jó lenne ha mindkettő 3G-n menne. Ha lejár a blue-s, akkor valószínűleg megy vissza a gyári.Lampard19:
Úúúú baszki, elfelejtettelek.
Kell még a help a hangosítás miatt? -
Lampard19
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Én is emiatt hagytam fent a sense-t, hogy váltható 3g kapcsolat. Nekem is jól jön olykor olykor. És egyre jobban kezdek kibékülni vele

-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nekem le lett vágatva micro simre így nem gáz
. Rendeltem hozzá egy newman tokot, majd megjön remélem. A fóliával viszont gondban vagyok. A gyári rom nem tetszett, nekem pl nem hozta be a futó alkalmazásokat a home gomb hosszan nyomva. Nekem is írja, meg még egy pár mt6589 telónál is, ( g4, g3s ) de sajnos mégsem kezeli. A környékünkön van egy hely ( kb 10 perc gyalog) és ott biztosan tudom, hogy 900 mhz-n adja a voda... és nem is volt csak gprs a telefonon. -
KurtCobain
őstag
Gratu!
Na nem a megfogáshoz..Örülök, hogy tetszik.

Nekem a mobileuncletools ír 900-as wcdma-t! Vagy az akkor hogy?Nekem a Sense van még mindig fent. Bár jobb lenne a gyári, csak a 3G váltás miatt használom... azért van 1-2 kisebb bug a Sense-nél...
Én inkább csak a full fekete, vagy fekete-ezüst dolgokért vagyok oda (meg nem lenne jó ha az olajat törölgethetném le állandóan a hátlapról...), de képek alapján szép a fehér hátlappal.

-
tolvaj!
őstag
válasz
alázógyík
üzenetére
vadászgatok egy jóideje és 3ra szűkült a kör. végül a pénztárcám döntött ( és milyen jól döntött) és ez lett belőle. fekete+fehér kombóban rendeltem meg, mert veszettül tetszik így fehér hátlappal. olyan... ( hú ez sznob lesz) elegáns! heggeszteni sem kell nem úgy mint a régi samsungomat. kivettem, használom ennyi a képlet. nice!
-
tolvaj!
őstag
na gyári lementve teljesen, sense felrakva de csak alapbeállításokkal, abból cwm mentés készítve. ha majd melóban unatkozom akkor kicsit csiszolgatom. egyenlőre tillaz féle rom felrakva és majd igyekszem belakni. jó telefon nagyon. és nagyon tetszik a kidolgozottsága. bőven a megérte kategóriában van áfával is

-
tolvaj!
őstag
Csatlakoztam. Megfogták, de ez van. Ma megjött és bejövős a cucc.
Nuenue
Vodás vagyok, felejtős a 900. -
Nuenue
csendes tag
Üdv V5-ösök!
Kellene nekem egy megerősítés 3G 900Mhz ügyben. Egyes oldalakon csak 2100mhz ként jelölik de máshol 900-at is írnak. ITT meg is erősítik a 900mhz-et. Nálatok mi a helyzet? Vodafonosok előnyben a válasszal
-
anonym1s
őstag
Tegnap este rendeltem a telefont, es ma delben mar "postazva" volt a statuszom, csomagkoveto kodom is van.
Remelhetoleg valos, mert a singpost oldala azt irja nincs ilyen csomag, viszont az is oda van irva, hogy a feladastol szamitott 2-3 nap utan lesz elerheto az info. -
xdomi
csendes tag
Antelife -ról rendelt valaki? mert most ott akciós. 156$

-
G.I.JOE
senior tag
Srácok, akksi statisztikákat a dalvik cache törlésével tudom törölni, ugye? Mert 80-ról van, hogy hirtelen leugrik 60-ra. És aztán párszor merítsem és töltsem teljesen?
-
-
xdomi
csendes tag
Akinek lenne aladó v5-e az irjon

-
anonym1s
őstag
Tudna valaki nehany tesztkepet kirakni, esetleg videot is? Kivancsi vagyok milyen kepekre kepes a kameraja.
-
Szotka
tag
Gyárival és sense rommal kb kétszer lefagy naponta.
Ésnnéha a simet is eldobja es újra kéri a pinkodot.
Valakinek van ilyen problémáj ? -
vinibali
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
hihetetlen, nekem 60 dbm körül hallgatható és afelett meg zúg mint az állat

-
vinibali
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
neked earphone beállítás melett -69 dbm-nél van rendes hang?
-
KurtCobain
őstag
-
vinibali
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
valaki tudna működés közben a mobileuncle toolsban az FM Receiver lapról screenshotot külden?
-
KurtCobain
őstag
Megoldottam a problémát, frissítettem a .zip-ben lévő GAPPS-ot, most már működik.
Meg akkor már töröltem a -szerintem- felesleges app-okat.
Aki feltette, és hasonló problémája van, írjon és feltöltöm az én verziómat.De azért mégiscsak jó lenne megoldani a stock ROM-ban a 3G választási lehetőséget...
-
KurtCobain
őstag
Én biztos nem teszem fel.. a custom ROM-ok sz.rabbnál sz.rabbak...
-
KurtCobain
őstag
válasz
alázógyík
üzenetére
Kb 3 félét próbáltam CWM alól, meg gugliztam GMScore.apk-t, bemásoltam, de úgyse...
Eddig mindegyik kipróbált ROM-mal volt valami problémám... kivéve a tillaz félével, de az kb mint a gyári..Nekem csak a 3G kiválasztás kéne a Sense ROM-ból, csak vajon hogy lehet átportolni?
-
alázógyík
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
CWM alól se megy fel?

-
KurtCobain
őstag
Feltette más is a Sense ROM-ot? Sehogy sem megy fel a Google Play szolgáltatások... enélkül meg a youtube se megy.
Ment vissza a gyári ROM...Hogy lehetne átteni ezt a mobilhálózatos részt (ahol a másik kártyára is lehet állítani 3G-t) a gyári ROM-ba?
-
G.I.JOE
senior tag
És a Sense ROM-hoz ajánlott felraknom előtte az ott lévő recovery-t, vagy jó a most fent lévő Vowney-V5-CWM-6028-recovery-by-Cappa72-KurtCobain is?
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
az nem fájna annyira, mert PP-n ott a dispute gomb
az jobban bosszant, hogy úton van és addig

-
Lampard19
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom én is. Majd csinálok egy cwm mentést a biztonság kedvéért és kész

-
Lampard19
tag
Nekem a tillaz féle rom is szeret lefagyni. Felrakom a senset én is szerintem. Ha nem tetszik akkor pedig a gyári legfrissebb verzióját.
Titaniummal csinált program és annak beallitasai és mentései vissza állítható másik romra igaz?
Mert maga a program nem függ a szoftvertől. -
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
zsíííír
akkor már csak egy telefon kéne...
de úgy néz ki, hogy jövőhét szerdánál korábban nem fogom taperolni....már sírok az alcatel miatt... tegnap deélig "csak" kétszer fagyott le.... -
tolvaj!
őstag
hülye kérdés, de gravityvel hogy áll a sense? ha jól tudom, akkor a gravity boxxal lehet eltüntetni a nem használt simfoglalat jelét az értesítési sávból
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Na akkor lehet, hogy megnézem azzal a proxy szenzort.
-
citkar
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nagyjából...szerencsére amíg van külső SD s nekem nem gond, ha azon van majdnem minden, igazából mindegy is

-
Teejay83
tag
Múltkorában felraktam az erősebb vaku patch-t és azóta ha fényképezek nem villan a vaku hiába be van kapcsolva,zseblámpa működik,valaki tapasztalt ilyet?
-
KurtCobain
őstag
Van összefoglalónk.

Tolvaj! már leírta a miniSIM helyzetet. A lényeg az, hogy most már ezzel is van mobilnet a Sense ROM-mal.
A tárhely dologra meg csak annyit, hogy általában a kínai telók úgy vannak felosztva, hogy 1GB van a progiknak, és kb 1,7GB meg egyéb fájloknak (kép, videó, zene..). A Vowney-nál alapból 2,72GB hely van a programoknak, egyéb dolgoknak semmi. Tehát pl mindenképpen kell sd a kamera használatához.
A gyári ROM-ban teljesen le van tiltva a belső SD, a Sense ROM-ban viszont látszódik a belső SD is, ami az átparticionálás miatt 3,48MB. Ez kb nem jelent semmit.
Remélem így már érthető.
-
alázógyík
addikt
vowney v5 akció az Antelife-nál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
annyit még én is tudok hogy a nagyobb szám a hangosabb. Pont az állítgatást akartam elkerülni, azért kérdeztem. Nekem kifejezetten a beszéd hangszóró neve kéne, mert a mikrofon felismerhető, de a többi rövidítés egy kalap sz@r.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

sajnos rászálltak a minrie. esetleg még nézd meg az etotalkot. viszont a készülék részemről erősen ajánlott

Kell még a help a hangosítás miatt?