Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Pety
senior tag
Sokaknak köztük engem is,a döntés milyensége kivitelezése zavar jobban,mint maga a döntés.
Elég sokat vezetek nem sok ilyen műsor van a médiában amit ennyire ismernének az emberek.Az összes kereskedelmi rádió műsor rájuk akar-akart hasonlítani ezt úgy írom neked,hogy hidd el nem vagyok egy fanatikus hallgatójuk.Többször volt olyan,hogy nem voltam kíváncsi rájuk akkor elkapcsoltam hallgattam mást esetleg csak zenét,de alkottak valamit amit most egy tollvonással elintéznek megint olyan emberek akik véleményére az égvilágon senki sem kíváncsi.
Lehet lesz majd idővel másik műsor de ez nevetséges ahogy ezt elintézték már megint,szánalmas,hogy politikai érdekek a józan ésszel szembe menjenek,nem először volt már erre pedig példa sajnos.
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest