Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Na megírtam a progit nem nagyzolás miatt csak, hogy tudjak segíteni ha elakadsz/ne ajánljak hülyeséget, nem akarnám 1:1-ben odaadni, inkább jöjj rá a dolgokra Te! (nem szivatásból, csak sok buktató van, amit jó ha magad is megtapasztalsz, így késöbb tudni fogod, hogy hogyan kell megoldani) De igaziból azt is jó lenne tudni, hogy mit tanultál, meg mennyi van meg.
Nagyjából így oldottam meg: gombra katt, ami létrehoz egy új thread-et és feldobja az ablakot, ebben a thread-ben nagy számítás szimulálására létrehozok egy timert, aminek a tick eseményére megnövelem a másik formon a progressbar értékét. Hogy a lyúzer ne tudja kilőni felíratkoztam a formclosing eseményre, ennek az eseménykezelőjében, ha nem végeztem a számolással, akkor az e.Cancel = true; utasítással nem engedem, hogy bezárja. Ha végeztem a számítással bezárom az ablakot.
Ha valamit nem értesz, kevés,... kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő