- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapido251
csendes tag
válasz
martonx #2114 üzenetére
Megpróbálok én magamtól az újabb verzióval foglalkozni (Visual Studio 2010, mivel ezt találtam, ami még fut XP-n), mivel nekem azért vannak céljaim a programozással, csak hozzá kell szoknom az újhoz is. Később meg fogok más nyelvekkel is foglalkozni, csak nem tudom egyelőre, hogy melyekkel éri meg kezdőbb szinten a VB-n kívül (Pascallal is foglalkoztunk már).
-
Rapido251
csendes tag
Arról már nem tehetek, hogy a tanár ragaszkodik ehhez.
-
Rapido251
csendes tag
Ui: Amit néztem, hogy a Shape vezérlésnek nincs Click eseménye, szóval nem tudom ezt hogy lehetne megoldani (VB 6-ban).
-
Rapido251
csendes tag
Köszönöm a választ martonx-nek és sztanozs-nek, megpróbálkozok valamelyikkel. Egyébként ez a 3 kör alakú vezérlővel megoldás működik akkor, hogyha azt szeretném, hogy véletlenszerűen bukkanjanak fel ezek a "táblák"? Arra gondolok, hogy megoldható, hogy ne essen szét ez a 3 kör? És hogy lehet azt megoldani, hogy több legyen ezekből a "táblákból" (lehet hülyeséget mondok, de megírható külön az, hogy egy ilyen körökből álló táblát csinálok, amit aztán annyiszor be lehet tölteni, amennyit választ a felhasználó?) Remélem azért valamennyire érthető amit kérdezek.
-
Rapido251
csendes tag
Üdv, szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek, hátha valaki tud segíteni. Egy játékot csinálok egy versenyre, és egy dologgal nem tudok megbirkózni. Van egy céltábla és 3 részre van osztva. Nos, mind a 3 részére szeretnék írni egy feltételt. Például: a közepe 50 pontot érjen, a középső kör 25-öt, és a külső 10-et. De sehogy se boldogulok ezzel, hogy hogyan kell azt észlelni, hogy mikor melyik körben kattint. (A Visual Basic-et kb. 7 hónapja tanulom (programozást kb. másfél éve))
Itt a kép róla:
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest