- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android dual SIM okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ezeken már túl vagyok, de a wordben rögzített makrót nem tudom maradéktalanul átfordítani excelbe, mert nem egészen értem minden részét, de valaki ebben segít akkor lehet, hogy meg is oldódik a probléma. Alább a rögzített makró:
Sub
ActiveDocument.MailMerge.MainDocumentType = wdFormLetters
ActiveDocument.MailMerge.OpenDataSource Name:= _
"V:\Postakönyv\nyomtatas.xls", ConfirmConversions:=False, ReadOnly:=False _
, LinkToSource:=True, AddToRecentFiles:=False, PasswordDocument:="", _
PasswordTemplate:="", WritePasswordDocument:="", WritePasswordTemplate:= _
"", Revert:=False, Format:=wdOpenFormatAuto, Connection:= _
"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Password="""";User ID=Admin;Data Source=V:\Postakönyv\nyomtatas.xls;Mode=Read;Extended Properties=""HDR=YES;IMEX=1;"";Jet OLEDB:System database="""";Jet OLEDB:Registry Path="""";Jet OLEDB:Database Password="""";Jet OLEDB:Engine Type" _
, SQLStatement:="SELECT * FROM `Munka1$`", SQLStatement1:="", SubType:= _
wdMergeSubTypeAccess
End SubAddig eljutottam, hogy az "SQLStatement" adja meg a munkalapot, de még így is megáll (gondolom azért mert nem tudtam megadni a fejléc van/nincs-re a választ. Szóval az ablak így is feljön, a különbség csupán az, hogy nincs egyetlen egy kiválasztható munkalap sem a listán.
Sejtem, hogy a Extended Properties=""HDR=YES kell nekem, de nem tudom úgy megírni az excelben, hogy az eljáráshíváskor az is átkerüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest