- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Ezen a [link]en folytassátok.
Ezt zárom.
Köszönöm. -
gézu
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Lockstock #25 üzenetére
az attol fugg, hogy mi az elso betuje
ha I (i) akkor igen, valami trojaival van dolgod
ha l (L) akkor nem, mer' a windoze resze
de nezz be ezekbe is => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Lockstock
aktív tag
Az lsass.exe az vírus?
Mintha valahol azt hallottam volna, hogy az!
Bocs, csak nem akartam ezért új topikot nyitni -
Posti
csendes tag
Amennyiben minden egyeb mas dll es sys file megtalalhato az adott rendszerben es ekkor csinalod a mentest, akkor visszaallitasnal ezeket a fileokat keresni fogja a rendszer. Ha megtalahatoak akkor nem sikit, ha nem felfogja tenni a kerdest, hogy hol talalhatoak.
-
Hi!
Posti hozzád lenne egy kérdésem.
Ha nekem ki van mentve a regeditem és valami gubanc lesz a gépemmel egy idő után , és ezt vissza importálom csökkentett modban, akkor mi fog történni?
Mármint úgy értem a feltelepített dolgaimmal? Minden megmarad csak fel kell tenni nekik újra a drivereket?
[Szerkesztve] -
montaron
tag
köszi..
egyébként remélem nem valami hardverhiba...
nem tudom mi okozhatta volna... meg hát amig össze nem kötöttem a másik vinyóval a még sértetlen vinyó működött... -
Posti
csendes tag
Telepitesnel kivalasztod, hogy melyik particiora akarod tenni, ha megvan telepitesnel beallithato hogy a mar meglevo particiot ha fat32 attegye-e NTFS-re
2, A masik
Illeteve ilyenkor kivalasztod a tepelitendo particiot es letorlod majd ujra letrehozod. -
montaron
tag
de csak ha a particiót akarom formázni? a vinyó 3 részre van particionálvam és a c particiót szeretném ntfs alatt megformázni...
-
Posti
csendes tag
Le kell torolni a regit, majd letrehozni megadott file-rendszerrel.
-
montaron
tag
csak egy kérdés: xp telepítésekor ntfs alatt hogy lehet formattálni a régi rendszerparticiót (amit újra akarok rakni) mert az xp telepítőben nem találok ilyet..
-
Posti
csendes tag
Nos, akkor az elobbi hozzaszolasomat javaslom.
Azt a ki muveletet erdemes elvegezni a rendszeren.
BootCD beker es a tobbit pedig ugy csinald, ahogy ott le van irva.
Ez a registryt lecsereli az erdetire, es ezutan csak az eszkozok driveret kell majd ujra raknod. Ellenben a jatekok menni fognak. -
montaron
tag
Na akkor a full sztori! windows működik... interneten lógok filmet nézek a tvn. mcaffee firewall,meg spam meg minden,virusirtó frissitve, háttérben zizeg. film közben egy felirat felugrik hogy blabla virus kockázat közepes... (semmi olyasmi hogy talált és törölt csupán az hogy olvassgasak az interneten utána vagy folytassam a dolgomat), pont ezzel egyidőben meghalt a mobilrack ventije zúg mint az állat.. szétszedem újrainditom a gépet, feláll a rendszer... aztán 2-3 perc múlva belassult, és ujraindult simán... aztán feljött a csökkentett mód.. kiválasztom..elkezdi pörgetni a dll-eket, meg syseket, és restart ismét.. és azóta ez ismétlődik... elővettem a másik rendszervinyómat, mondván futtatok egy virustesztet... felállt a rendszer a két vinyóval, épp kezdeném a scant(inditanám a progit), ujraindult...és azóta az is igy viselkedik..
XP sp1 install van..
üdv
na ez volt a sztori.. -
Posti
csendes tag
Ne irja ki hogy a rendszer ujra fog indulni??
Ha nem akkor mas baj van.
Probald meg, hogy a WINXP CD-rol bebootolsz.
Majd XP javitast kersz. Automatikusat.
Ha ezek utan is gond van akkor ujra bebootolsz VINXP cd-rol, javito konzolt kersz es a kovetkezoket teszed. Ezt a Microsoft is ajanlja.
Boot into the recovery console from the CD, then choose your installation (usually C:\windows), you should end up at the prompt C:\ then type the following exactly as written, type,
cd system32\config (press enter)
ren system system.old (press enter)
ren system.alt systemalt.old (press enter)
copy c:\windows\repair\system (press enter)
copy c:\windows\repair\regback\system (press enter) EZ NEM BIZTOS HOGY MUKODNI FOG. Es NEM IS KELL!
exit (press enter then press it again to restart your computer) -
montaron
tag
amint mondtam nincs rendszerem a csökkentett mód kiválasztása után azonnal restart! szóval ugy egyből reinstalllal kezdjek..
tűzfalam mindig volt.. mcaffeet használtam..
reinstall után mit csináljak.. netet be se kössem? -
Zenty
őstag
-
Posti
csendes tag
Ha magyarnyelvu XP-d van akkor a kovetkezot csinald:
Contorol Panel, Adminisztrativ eszkozok, Szamitogep beallitasok.
Azert mondtam az mmc-t, mert azt tudod parancssorbol is futtatni.
RUN--> mmc csak igy beirod.
Majd konzol megnyitas es ott kivalasztod a C:\windows\system32\ konyvtarat majd megnyitod a compmgmt nevu file-t. -
Posti
csendes tag
Ha esetleg nincs fent az SP2 akkor a szokasos blaster virus.
Ha nem akar felallni safemodban, elvileg kene. Akkor normal modban inditsd es a hijackthis progit inditsd el.
Innen letoltheted.
http://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
Ird meg hogy miket talalt.
De a serivces dolgot mindenkepp alltisd at. -
montaron
tag
a gondom az hogy nincs rendszerem!
Posti:
mire gyanakodsz? mi lehet ez? és amit javasoltál egyébként mire jó?
mmc, compmgmt ez nekem kínai...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Posti
csendes tag
Nos, ahogy igy elmeselted, szerintem a kovetkezot kene megnezned.
Eloszor is UTP kabel kihuz a gepbol, ujraindit safe modban.
Majd mmc, compmgmt. Ezt a %systemroot%\system32 konyvtarban talalod.
Services and Applications- Services
Majd keresd meg az RPC-t. Es a RECOVERY-nel allitsd at a beallitasokat RESTART the SERVICE-re.
Ha nem voltam eleg vilagos. Szolj vissza.
Postas -
montaron
tag
köszi.. de még várok segítséget, hátha valaki már találkozott ilyennel...
vagy mit csinálhatok még? windows reinstall, aztán rögtön vírusirtó, és hátha sikerül? melyik virusirtóval csináljam? nekem mcaffee van.. -
snowflake
tag
próbáld meg ezt:
Bővebben: link
Mondjuk én még nem próbáltam, de vannak rajt vírusírtó progik, felbootolsz róla és ha szerencséd van és az ntfs-t is tudja írni akkor akár még sikerülhet is.
De van rajt memtest is hátha mégsem vírus, hanem hardver gond miatt esik össze a gép. -
montaron
tag
mégis hogyan kezdjek hozzá?
-
-
montaron
tag
Valszeg bekaptam egy vírust... csak úgy ujraindul 2-3 perc után a gépem, aztán a jön az XP csökkentett mód, kiválasztom, majd újraindul. a rendszer már fel sem áll... csak a csökkentett mód kiválasztása után ujraindul.. mit tegyek? hogy tudom leirtani? melyik virus lehet? mindenképp reinstall? köszi!!!
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest