- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Értem, kösz szépen

Bekonfigurálni hogyan érdemes pontosan, mert procit pörgeti 50-60%-on üresjárásban, mikor egy xar kis XP-t feltettem dinamikusra, Procinál bejelöltem PAE/NX, magok számát stb. ebben az új VB-ben nem is tudtam megadni, a csúszka alapban 100%.ra van húzva, lehet az a baj? Videónál is amit felajánl max 128 MB, arra húztam, 3D gyosítás bejelölve, remélem az úgy jó, illetve az nem baj gondolom, ha VDI fileokat nem a C-n a program által automatikusan felkínált helyre, hanem külön partícióra raktam?
Azért bosszant mert az új Linux Mint nem pörgette ennyire, az kb.telepítés után 20-30%, ami még elfogatható.
Képernyőméretnél intelligensebb rendszerek ,mint Linux auto beállította notiméhoz (1366-768), de XP-nél primitívsége miatt macerás, ha VB-ben teljesre nyomok, elnyújtha, ha XP-ben próbálom felbontást növelni, úgy se az igazi, túlságosan aprók lesznek ikonok, vmi más mód van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Crimson Desert
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest