- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
A virtuális gépet a használatban lévő Windows biztonsági mentéséből hoztam létre, tehát azon már eleve telepítve van az összes hardver illesztőprogramja. Ilyen esetben mi mindent kell kitakarítani belőle?
Az eredeti terv az volt, hogy abban próbálgatom a W10 nagyobb frissítéseit, és ha nem okoz galibát, készítek róla egy biztonsági mentést, és azt húzom föl a gazdagépre ahelyett, hogy újra letölteném és telepíteném. De akkor lehet, hogy egyszerűbb a már kipróbált módszerem: hagyományosan frissítem az éles rendszert, ha nem jó, akkor vissza a korábbi mentést és kész.

"Játszani" akartam egy kicsit ezzel a virtuális gép dologgal.

"Ha full screenre (Host + F) teszed a virtuális gépet, akkor az automatikusan felveszik a fizikai gép felbontását."
Köszönöm, ezt kipróbálom! Melyik gomb a host?
brd:
Köszi szépen a magyarázatot!
"a W10 sosem volt a legszuperebb"
Tudom!
De próbáld meg bedobni ezt a W10 topikban. Garantáltan meglincselnek.Majd, ha lesz egy kis időm, kipróbálom a 8.1-et, hogy muzsikál a Guest Additions-szel, hátha jó is lesz így. Persze akkor az illesztőprogikat le kell vakarnom róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest