- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
annyira egyszerű kis progi, mint a faék.
Hát, nem láttál még mindent belőle az biztos.
8-10 sávon csinálok vele műsorhoz zenét, effektekkel...
Ne analóg módon rögzítsd, biztos van más program is ami tudja ezt a közvetlen digitális rögzítést. Illetve, megpróbálhatod újra, hátha volt egy bug, amit javítottak és már használható nálad is az Audacity. -
cof
veterán
Analógra semmiképp se alakítsd át, mert utána ugyis digitális formában rögzíted.
Mivel DRM védett letölteni nem lehet, biztos van rá megoldás mert a Netflix-ről is kerülnek ki videók.
Valami hangrögzítő program kell neked ami direktben veszi a hangot, én régen Sony Soundforge-t használtam, és szigorúan wav-ba mert az tömörítetlen, és vágni is könnyű a hangot, memória az nem hátrány ha sok van, legalább 2-3 GB.
Mi kell egyébként onnan ami nem elérhető pl. torrent oldalon, szerintem nincs olyan vagy nagyon kevés anyag van.
-
cof
veterán
Megnéztem a sample-t a CEE verziósból, ez sem nyert:
Ice cream screen recorder-t szoktam néha használni asztal felvételhez, hangot csak mikrofonról vesz fel, de az a videó alá vágható, a reklámokat úgyis ki kell vágni, ha máshonnan nem szerzed be. Láttam már hasonló megoldású filmeket régebben, ha jól emlékszem azok is a TV2-n voltak.
-
Aureal
őstag
Közben jött egy pontosabb válasz mint amit írtam volna.
Szóval ha kábel tv-s adás kell, arra célszerű egy másolásvédelemre immunis rögzítőeszköz. A mediaklikk M3 végett én is ezért vettem jófogin egy mezei tv capture usb-s kütyüt. 5000 pénzt megért és dvd szabványban rögzít! Persze ez nem automatizált felvételt jelent (ott kell ülni + kell egy notebook pl), de Avermedia stb gyárt kütyüket olyan 30-40 körül amibe vinyót is tehetsz és felprogramozható mikor vegyen fel... -
cocka
veterán
Ez nem az a kategória, mint egy natúr weboldal, ahol bárki szabadon megnézheti és ebből következően le is töltheti a cuccokat. A kettő persze nem mindig következik egymásból, de aki csak úgy különösebb akadályok nélkül elérhetővé teszi a videoit a neten, az ne csodálkozzon, ha azokat le is töltik. Értelemszerűen vannak olyan lényegében kijátszhatatlan védelmek, amiket alkalmazhatnának ezen weboldalak üzemeltetői, de valamiért nem teszik.
A Horizon Go használatához ugyebár kábeltévé előfizetéssel kell rendelkezned és csak ekkor kapsz logint. Ha minden jöttment nyakra-főre letöltögetne csak úgy előfizetés nélkül a UPC műsorvisszanézőjéből, akkor szerinted mit lépne a UPC?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest