- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem kell minden kérdésnek új topikot nyitni! Használd ezt a topikot a kérdésedhez.
-
Kecso0017
csendes tag
Üdv!
Lenne egy problémám lehet nem is jó helyre írok de nem tudom hova kéne ha így van egy kis útbaigazítást meg köszönnék.
Gép paraméterek :
i5 6500
8giga ram
Asrock H170 Pro 4
MSI GTX 1070 8GB Gaming X
FSP 600 tápA probléma pedig:
Pár napja ki írogatta kevés a virtuális memória, mikor csak olyan játékkal játszottam ami ezt a gépet meg se kéne h mozgassa.
Csináltam memória diagnosztikát nincs hiba, Aztán újra indítottam a gépet és már nem jött be. Nem tudott bootoloni nem talált rendszert . Szét néztem biosba észre vettem h van uj firmware le frissítettem.
Aztán mivel még mindig nem jött be újra raktam a gépet. Fel is települt rendesen a win 10 x 64. Viszont a vgat nem látja :/. Csak az alaplapit.
És hiába raknám fel a 1070 drivert azt írja nem támogatott. Pedig jót szedtem le az biztos. Próbáltam másik pcie foglaltba ott sem érzékeli. Nem lehet fel telepíteni. Beszart volna a 170 ezres 3 hónapos vga ? Vagy az alaplap?
Ami fura h kép van a monitoron ugy h a gtx 1070be van be dugva a hdmi ami nincs is fel telepítve. Szabványos vga adaptert ír az eszközkezelőbe. A vga világit ventik forognak de nem ismeri fel. Bios frissítés ronotta el? Vagy mi lehet? Tényleg nincs ötletem :/
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest