Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Pedig szerintem egyáltalán nincsenek elcsúszva, főleg hogy nem egy acélos vasra készül ez a rendszer.
Aki még most akar N1-et venni, annak is bőven jó vétel lehet így.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
Ricardo
titán
válasz Luck Dragon #2 üzenetére
Persze vannak rosszabb gyártók is ezen a téren, de tekintve hogy szinte tiszta droid van rajtuk, és még nincs túl nagy termékpaletta, amit frissíteniük kellene, nem mondható acélosnak amit frissítés terén mutatnak.
A készülék ettől függetlenül lehet jó, én csak a frissítést (annak is a kései érkezését) illettem kritikával. -
Nézd a dolog másik oldalát , van olyan gyártó aki még bele sem kezdett (idei) készülékei frissítésébe.
Most , hogy itt késik egy-két hónapot , de szerintem nem lesz vele baj, Nothing készülékei elég jók , legalábbis második kiadás esetében annak mondható .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ricardo
titán
Bámulatos sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest