- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CorsairS
csendes tag
Hát ennyire nem vagyok benne az oktatásban, de szerintem több helyen is indul képzés az országban. Ha meg csak 1-1 helyen, akkor szükség szerint biztosítanak bentlakásos szállást a képzés idejére. De ha behívnak elbeszélgetésre, akkor mindent elmondanak pontosan, kérdezni meg mindent célszerű előre.
Nekem nincs nagy forgalmim (csak kisebb), de elvileg mindenhol úgy megy, hogy 75% a sikerességi határ. Tehát egy feladaton belül kell 75%-nak meglennie, hogy az sikeresnek minősüljön, és az össze feladatok legalább 75%-ának kell jónak lennie, hogy a teljes vizsga sikerüljön.
A képzés során asszem 10 óránként íratnak tesztet (értsd 2-3 naponta), így van idő belerázódni a tesztírásba.
Ha előre akarsz olvasgatni, akkor ezek az alapok:
F.1. jelzési utasítás
F.2. forgalmi utasítás
F.2 utasítás függelékeiUI: ha van a közelben vasútállomás, ahol van még élő forgalmista, akkor szerintem nyugodtan beszédbe elegyedhetsz vele, a legtöbben nyitottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest