- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
littlelion21 #2545 üzenetére
Én csak arra emlékszem hogy a kapcsolóval ellátott hosszabbítós elosztó kapcsolóját a táp saját kapcsolója helyett nem ajánlottam nyugodt szívvel, nade még ez a megoldás is jobb vagy jobbnak kellene legyen minthogy a konnektort dugót minden alkalommal bedugod illetve kihúzod... (gondolom az érintkezőket nem kened egyáltalán).
A szikra pontosan azért van, mert nem tudod olyan gyorsan bedugni hogy azonnal zárt hurok jöjjön létre, nem beszélve arról hogy általában ezek a kontaktusok kenetlenek, nos a kapcsoló ebből a szempontból kicsit gyorsabb módszer, és szerintem 220-as kábel tápcsatlakozójának hátán levő kondi a kapcsoló esetleges kis szikráját is csillapítja, ha az ember a táp saját kapcsolóját használja. Pontosan nem tudom persze, de ránézésre ez a helyzet, egyébként szikraoltó az kondi és vele sorban ellenállás szokott lenni. Csaba azért mondta a kondik feltöltődését, mert ez azt jelenti hogy bekapcsoláskor hirtelen nagy áramot vesz fel a táp, azaz a legkisebb ''bekapcsolási'' kontakt hiba is jól megmutatkozik - na és pont ez a löket az amire talán nincs kellően felkészítve egy közönséges elosztó kapcsolója (mégha az normál 10-16A-es is). -
Csaba_20_
őstag
válasz
Nem lesz. A szikrákat a pufferkondik töltődése okozza.
-
Hequila
őstag
válasz
Én inkább egy kapcsolós elosztót javasolnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- CNC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Assetto Corsa Competizione
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Seed szerver topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Montech King 95 Pro házikó FÉLÁRON + egy halom venti
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest