Aktív témák
-
beeboy
addikt
No átvittem. legalább tudom hogy ezután jön a waterfront :DDD
Nem tudom hol akadtál el ezért röviden:
A drótköteles gépnél kell lemenni, sikerült úgy ''leugranom'' hogy kevés sérüléssel megússzam (rá a liftre) -gondolom ez megvan.
Csak egyenesen előre, a ködben lődd ki a katonákat.
Mikor a végére érsz, ott a lelet, de előtte vedd fel az energiát (felette van, egy rámpán jutsz fel).
Robbantsd fel a kupolát, amely védi a leletet (3 detonátor, és guggolj le a betontuskó mögé, amíg felrobban).
Kapd fel és usgyi. Nekem úgy jött be a menekülés (ugyanazon az útvonalon vissza) hogy néha htrálva mentem, úgy irtottam a mögöttem jövő gömböcöket, lényeg az hogy mindig haladj a pont felé, ahol lejöttél.
Tarts ki, le fog jönni a lift, szállj be, egy idő után felhúz.
Sipirc vissza az űrkomphoz. Vigyázz egy fószer elbújik alatta, ne pont akkor halj meg.
Ennyi. Ha van profibb megoldás, sorry, nekem így sikerült. -
ReFleXx
addikt
Nem a legjobbra sikerult az teny.
-
Peat;)
veterán
Nem igazán értem,hogy lehet benne elakadni:( Én nagyot csalódtam benne ,normalon kétszer ha meghaltam..
-
beeboy
addikt
De azért először király!!
-
anulu
félisten
Nekem 2 bajom van a játékkal. Swappel 512MB RAM-mal, és rövid :(
-
beeboy
addikt
Kérdésem a következő:
A severnaya-waterfront pálya hanyadik a sorban?
Összesen mennyi van?
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged