- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
sing1ep1ayer #381 üzenetére
Hát akkor azért olyan amilyen ,
hogy ki szűrjék a kényelmes embereket, és csak a hű tagokat tartják így meg
Nem tudom, mindenesetre nekem mind1, majd lesz jobb is az új oldal. Bár nekem a szívem szakad meg ezután az oldal után. mert ez úgy jó ahogy van és teljesen egyedi .
-
trufa12
addikt
válasz
sing1ep1ayer #377 üzenetére
Hát de pont hogy van köze, a pénzből, lehet kezelhető oldalt készíteni . (de a vatera sem 2 nap alatt lett ilyen)
a bugokat is ki lehetne szűrni... mert ha kapsz pénzt csinálod szépen gyorsan figyelmesen.
Ha nem akkor sz.rsz az egészbe vagy nem annyira sietsz vele .Az más ha a vatera a befolyt pénzt nem az oldal fejlesztésére költi, vagy legalábbis nem hiszem hogy sokat költ rá
-
trufa12
addikt
válasz
sing1ep1ayer #368 üzenetére
A v -n akkor is pénzt kérnek már lassan ha belépsz az oldalra, az a legkevesebb hogy használható az oldaluk,....
nem 1 a 2 oldal...
ráadásul szart sem lehet eladni ... mert mindenki 1 ft os aukciókra utazik...
ha meg nyomott áron kínálsz valamit, még abból is megy az általad említett groupnak ....
-
trufa12
addikt
akkor látom más is így van a témával mint én
-
trufa12
addikt
Kissé túlontúl vaterás
a dizájn,..
nah mind1 ilyen lesz ez van
Én ezzel a régi hardverapróval tökéletesen elégedett vagyok, ez az oldal ezért egyedi . És ráadásul hangulatos. De ti tudjátok , ti csináljátok . Ez mint a topic címe is , csak 1 észrevétel a részemről .
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest