- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
válasz
randras #2810 üzenetére
Persze hogy kiveszem mert arra támaszkodsz, azt veszed alapnak amikor te is tudod hogy ez nem igaz. Szavakon lovaglás meg sárdobálás mert leírtam hogy nem úgy van ahogy te azt állítod? Meg lehet sértődni, alanyi jogod van hozzá. A tények ettől független makacs dolgok. Amennyiben folytatni szeretnéd itt lehet, ez a topik nem erre való. Itt ez részemről lezárva.
-
Winner_hun
félisten
válasz
randras #2799 üzenetére
Egyszer már leírtam hogy ingyenesnek akkor ingyenes ha visszaküldöd a megmaradt pénzt. Azt válaszoltad hogy ez meg se fordult a fejedben. Attól hogy nem fix. árral / százalékkal csinálod attól még nem ingyenes.
És ez így nem is becsületkassza. Az akkor lenne ha valóban ingyenesnek hirdetnéd (de már a hirdetésed szövegében sem így van) és ezek után mondaná valaki azt hogy nem kell a visszajáró.
A nem meghatározott összeg az sem az ingyenességgel, sem a becsületkasszával nem egyenlő. -
-
sirály69
őstag
válasz
randras #2063 üzenetére
A mobiltelefon hirdetések fejlécébe lehetne tenni egy figyelem felhívó/tájékoztató szöveget...?
Sajnos sokan tájékozatlanok(köztük én is), hogy ha szolgáltató függő telefon cserél gazdát és a telefon előfizetéses csomagban vásárolták meg a szolgáltatótól, akkor a hűségidő lejárta után számlatartozás esetén letilthatják a telefont!
Ezt én is csak tegnap tudtam meg... Lehet, hogy csak én voltam tájékozatlan?
Sok eladó sem tudja ezt! -
válasz
randras #2061 üzenetére
de az elsőre most is megoldás, hogy jelenti a vevő, és így már a moderátorok is tudnak róla. a csaló rosszabbul jár így, a modok engedélyezik az értékelést ugyanúgy a vevőnek, de átnézik a dolgokat, felírják a csaló adatlapjára, tiltják is esetleg stb. ha ezt kivesszük és automatizáljuk, csak lesz pár feketepontja, ami nem ugyanaz (és amit így is megkap)
-
-
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest