- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Vigyázat, a héten találkoztam MIRGA 0337-es zöld(vsz nem superlockos) 1600-as durcival. Nem tudom szorzólockos e de jövő hétre kiderül.
-
Esmein
nagyúr
Tipphopp. Olvasgattam neten. Nekem azért nemmegy mert superlockos. Ezvan. beszoptam. Na majd veszek egy hypersteppingest jól.
-
Esmein
nagyúr
Az a baj vennem kell majd egy uj 1600-ast mert a mostani szorzólockos és 2300nál tovább nem lehet húzni :/
-
Esmein
nagyúr
válasz
wassermann #56 üzenetére
2000+-os tbred athlonnal 2300 mhzen bencheltem 10413 pontot 3dmark 2001-ben, 1600-as duronnal 2270-en (szorzólock miatt sokkal kisebb fsb) ugyanaz a videokártya 9876 pont és haladok fölfele. Ez igen keményen 5.46 % telj különbség 4x %-os árkülönbség mellett.
-
Esmein
nagyúr
féloff,
Majdnem hülyére röhögtem, magam mikor ma olvastam a szótáratz és véletlen ráakadtam a
thoroughbred szóra. A jelentése telivér/arisztokratikus/jól nevelt.
Korábban azt jhittem ez valami fantázianév.
on -
Esmein
nagyúr
Árgh. Amúgy most mennyin megy mekkora fesszel ? Próbáld meg a memóriaidőzitéseket a 2-2-2-6 -hoz közeliteni, simán rátehetsz 2.8 voltot.
-
Esmein
nagyúr
Amúgy ha bekötöd és nem jó a cache nyugodtan szétkötheted és ugyanúgy fog menni 64-el tovább. Elméletben lehetséges csak + 128k-t engedélyezni a 192 helyett, hátha annyi jó belőle.
-
Esmein
nagyúr
Én csináltam és nem sikerült, és nem azárt mert nem működött a cache, hanem mert nem sikerült még rendesen összekötni benne a hidat. Ezüst szilikon nem felel meg a célnak, pedig a 2 hid tetejét meg is kapargattam egy tűvel, hátha esetleg van rajta valami védőréteg. Próbálok majd szerezni nyákjavító ezüstlakkot.
Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- GTA V
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest