Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #61392896 #32704 üzenetére

Ha nem szakértőtől is elfogadsz választ: - egyrészt már nem fognak semmit kivenni vagy lecserélni ez alatt a 2-3 nap alatt, a freeze-től kezdve meg nincs verzió ugrás sem csak biztonsági frissítések.

Amúgy ha valamit kivennének addig, akkor se lenne nálad semmi gond ebből. Legfeljebb van fenn egy csomag, ami másnál nem lesz, ha csak nem telepíti, de ez tényleg kizárt már ilyenkor. Ha valami olyat vennének ki, ami után viszont maradhatnak felesleges részek, azt a sudo apt autoremove parancs leszedi, ez a frissítésekkor is elő szokott jönni javaslatként. Ha csak ez tartana vissza, akkor ezzel ne foglalkozz, én régebben sok Mint-et felraktam már beta korában és a stabil változat megjelenésekor frissült és beállít a stabil verzió. Kb ennyi ez már ilyenkor, ami hiba lesz, az a következő hónapokban fog előjönni és kerül javításra.

(#32705) cigam

Szerintem a Mate változatot egymástól függetlenül csinálja a Mint és az Ubuntu, nem hiszem, hogy így egy az egyben átvennének bármit is. Próbáltam mindkettőt, nagyon nem hasonlítanak semmiben egymásra. Azt a ponthiányt azért jól kiszúrtad. :D
    (igaz, Te most a fordításról beszéltél, most már leesett-szerintem írj mindkét fordító csapatnak!)

Új hozzászólás Aktív témák