Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kendek
    MODERÁTOR

Csak nekem van olyan érzésem, hogy live rendszerről, wine alatt egy windowsos böngészőből megnyitva netezni az a Linux megerőszakolása? :F
    Ha már Linux, akkor egy kis keresgélés és kell legyen megoldás. Mi lenne ha ezen mennél végig, és akkor a Firefox (az Ubunutus) is tudná kezelni az IE alatt csinált url-jeidet: How to Open .url Internet Explorer Shortcuts in Ubuntu Using Firefox

Bár eleve nem értem mire jó ez a kihúzogatni az asztalra mikor lehet könyvjelzőzni azt meg tök egyszerű importálni.

(Ja, és mi a francért live rendszert akarsz élesben használni? Azon kipróbálod milyen és mehet fel egy partícióra)

Nem windowsos böngésző futna akkor sem, hanem a Wine a natív, Linuxos böngészőben nyitná meg a kérdéses oldalakat. Csak ezért mondjuk szerintem is baromság az egész Wine-t telepíteni, meg a Live-ban futtatásnak sincs sok értelme.

(#885) gyulank: Egy rendszerkép foglalja el a hely java részét. Szóval csak annyit kell tenned, hogy telepíted a rendszert és leszedsz mindent ami nem kell, vagyis tökre lecsupaszítod. Aztán egy alapos szeméttörlés után visszacsomagolod squashfs-be, végül elkészíted a .iso-t. Gyerekjáték, szerintem ha sok időd van és tudsz angolul, akkor pár hét alatt egy egész kicsiny rendszert is összetudsz hozni.

Új hozzászólás Aktív témák