- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- 
			  Mobilarena  
 Ubuntu Linux Összefoglaló 
 Hivatalos Ubuntu dokumentáció    
 Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett: 
 -számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
 -a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
 -mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
 -eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek) 
 A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t): 
 lspci
 lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mzx senior tag válasz  eternam

üzenetére eternam

üzenetéreTetszett volna 600 dolcsiért egy nyamvadt kodekkel nyomulnod??  (Eleve nem értem, minek kodek linux alá...) Bocsi, nem tudsz megdobni napi fél kiló friss rozskenyérrel? (Eleve nem értem, minek kodek linux alá...) Bocsi, nem tudsz megdobni napi fél kiló friss rozskenyérrel? Nekem az sokat jelent. Nekem az sokat jelent. A 10 éves gépemet csak egyszer kellett kifizetni, a netszámla volt necces párszor, ami elég alacsony, és a kaját is rendszeresen kell megvennie az embernek, ami nem kevés... Amúgy meg tuti van közismert playerek közül több is linux alatt, ami játszik wma-t. Ritkán játszok le wma-t, ezért nem tudom most fejből, melyek, de VLC-t, audacious-t, mplayer-t is szoktam használni -ezek közül legalább kettő ismeri alapból-, sőt, a cpu kímélő egyszerű, karakteres üzemmódú (terminálos) MocPlayer is szinte tuti lejátsza, az sok mindent ismer, flac-ot is. A 10 éves gépemet csak egyszer kellett kifizetni, a netszámla volt necces párszor, ami elég alacsony, és a kaját is rendszeresen kell megvennie az embernek, ami nem kevés... Amúgy meg tuti van közismert playerek közül több is linux alatt, ami játszik wma-t. Ritkán játszok le wma-t, ezért nem tudom most fejből, melyek, de VLC-t, audacious-t, mplayer-t is szoktam használni -ezek közül legalább kettő ismeri alapból-, sőt, a cpu kímélő egyszerű, karakteres üzemmódú (terminálos) MocPlayer is szinte tuti lejátsza, az sok mindent ismer, flac-ot is.
 FRISSÍTSD az applikációidat, javaslom. Van, amikor a tároló nem a legfrissebbet mutatja, és is sz*vtam, jelen esetben Audacious-sal, de keresgéltem neten, és találtam terminálos parancsot frissebbre, meg itt is írtak konkrét javaslatot rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Eleve nem értem, minek kodek linux alá...) Bocsi, nem tudsz megdobni napi fél kiló friss rozskenyérrel?
 (Eleve nem értem, minek kodek linux alá...) Bocsi, nem tudsz megdobni napi fél kiló friss rozskenyérrel?  Nekem az sokat jelent.
 Nekem az sokat jelent.  A 10 éves gépemet csak egyszer kellett kifizetni, a netszámla volt necces párszor, ami elég alacsony, és a kaját is rendszeresen kell megvennie az embernek, ami nem kevés... Amúgy meg tuti van közismert playerek közül több is linux alatt, ami játszik wma-t. Ritkán játszok le wma-t, ezért nem tudom most fejből, melyek, de VLC-t, audacious-t, mplayer-t is szoktam használni -ezek közül legalább kettő ismeri alapból-, sőt, a cpu kímélő egyszerű, karakteres üzemmódú (terminálos) MocPlayer is szinte tuti lejátsza, az sok mindent ismer, flac-ot is.
 A 10 éves gépemet csak egyszer kellett kifizetni, a netszámla volt necces párszor, ami elég alacsony, és a kaját is rendszeresen kell megvennie az embernek, ami nem kevés... Amúgy meg tuti van közismert playerek közül több is linux alatt, ami játszik wma-t. Ritkán játszok le wma-t, ezért nem tudom most fejből, melyek, de VLC-t, audacious-t, mplayer-t is szoktam használni -ezek közül legalább kettő ismeri alapból-, sőt, a cpu kímélő egyszerű, karakteres üzemmódú (terminálos) MocPlayer is szinte tuti lejátsza, az sok mindent ismer, flac-ot is.