- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
WillChi
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Asus P5GC-MX lap ill. a processzor hőmérsékletének figyelését hogyan lehet megoldani?
Ubuntu 9.04 van fent, és a Hardware Sensor Monitor telepítve van.
-
WillChi
őstag
Még csak kóstolgatom az Ubuntut, és egy dolog nem hagy nyugodni. Feltelepítettem a 7.10-et egy 30-as winchesterre. Gondoltam egyet később, és arra a HD-re XP-t szerettem volna telepíteni. A partícionáló, másolás, telepítés lefut, és az első újraindítás után 'lemezhiba' és társai jönnek elő. Az XP nem bootol be. Az Ubuntu ismét feltelepül ez után is, és előtte Win volt a lemezen.
A kérdésem az, hogy mit piszkál meg az Ubuntu a lemezen, hogy ez így előjön, és lehet-e ezután valamit csinálni, hogy lehessen ismét telepíteni rá mindent, amit szeretnék?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs