- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Aktív témák
-
WillChi
őstag
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Asus P5GC-MX lap ill. a processzor hőmérsékletének figyelését hogyan lehet megoldani?
Ubuntu 9.04 van fent, és a Hardware Sensor Monitor telepítve van.
-
WillChi
őstag
Még csak kóstolgatom az Ubuntut, és egy dolog nem hagy nyugodni. Feltelepítettem a 7.10-et egy 30-as winchesterre. Gondoltam egyet később, és arra a HD-re XP-t szerettem volna telepíteni. A partícionáló, másolás, telepítés lefut, és az első újraindítás után 'lemezhiba' és társai jönnek elő. Az XP nem bootol be. Az Ubuntu ismét feltelepül ez után is, és előtte Win volt a lemezen.
A kérdésem az, hogy mit piszkál meg az Ubuntu a lemezen, hogy ez így előjön, és lehet-e ezután valamit csinálni, hogy lehessen ismét telepíteni rá mindent, amit szeretnék?
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest