- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Aktív témák
-
Progép
csendes tag
Sziasztok.
A következő üzenetet kapom naponta és már van Piros háromszögem is Frissítés kezelőben történik és azt írja, hogy már 9napja nem volt frissítve. Hiába frissíteném ha ezeket az üziket kapom
... :
Sikertelen letöltés: cdrom://Ubuntu 9.10 _Karmic Koala_ - Release i386 (20091028.5)/dists/karmic/main/binary-i386/Packages.gz Kérlek használd az apt-cdrom parancsot a CD felismertetésére. Az apt-get update nem használható új CD-k hozzáadására
Sikertelen letöltés: cdrom://Ubuntu 9.10 _Karmic Koala_ - Release i386 (20091028.5)/dists/karmic/restricted/binary-i386/Packages.gz Kérlek használd az apt-cdrom parancsot a CD felismertetésére. Az apt-get update nem használható új CD-k hozzáadására
Néhány index fájl letöltése meghiúsult, ezeket mellőzöm vagy régi változatukat használom.
Eetleg van 5letetek mit tudnék ezzel kezdeni?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Progép
csendes tag
Sziasztok.
Kezdő Ubuntu linuxos vagyok és máris megszeretném változtatni a splash screenemet valami más képre. De sok a gond 4 napon át próbálkoztam állítgatni nekem nem sikerül megváltoztatni.
Angol forumon azt olvastam, hogy itt kell valamit babrálni : /usr/share/pixmaps/splash eddig oké de nekem nincs ott splash mappám.
Terminálban is próbálta ott sem megy. Sokaknál van egy olyan funkció az adminisztráció menüfülnél, hogy Bejelentkezési kép nekem ez sincs csak Bejelentkezési képernyő van de ez nem az... Felraktam a splash screen managert besikerült raknom a képet nagynehezen de istenért se vált át rá... ubuntu 9.10 Karmikkoala, Nem tudom die tartozik e de a vizuálís efekteket sikerült beállítani.
Kérlek segítsetek. Meguntam a nagytömegbe való tartozást ( windowst ) és társulnék a Tux csoportba.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged