- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Kendek #30043 üzenetére
Futattam amit írtál, de továbbra sem tudom szerkeszteni az fstabot!
Viszont a partíciókat már sikerült felcsatolni oda ahova akartam. Jól látod, sajnos nem igazán vagyok tisztában a dolgokkal, csak most kezdtem ismerkedni a linux-al. Közben próbálok utánaolvasni a dolgoknak, max. ha v.mi nem menne írok, ja és köszi a válaszokat!
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Kendek #30041 üzenetére
Értem, már csak annyi a baj hogy az fstab-ot nem engedni szerkeszteni, felülírni stb. A home-t telepítésnél akartam megadni, de hiába választottam ki a partíciót a csatolási pontnál nem találtam ilyet hogy /home, de lehet hogy csak én voltam figyelmetlen és csak görgetni kellett volna nem tudom.
Szerk.: Még annyit kérdeznék hogy ha egy partíciót felcsatoltam valahova azt hogyan tudom onnan lecsatolni, milyen parancsal? Próbáltam az unmountot de nem jött be.
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Kendek #30039 üzenetére
Tehát van egy amire telepítve van, ezt látja rendesen, ezenkívül még van egy NTFS partíció amin a windows van, és még van két ext4-es partíció, az egyiket a home-nak szántam a másikon pedig SUSE van! Parancssorba beírtam a parancsokat és megtalálta mindet! Most nézem hogy van egy media mappa ebben benne van a két ext4-es partíció, de nem úgy mint egy partíció csak mint egy mappa, tehát mindegyik ext4-es partíció tartalma egy-egy mappában van a media-n belül, így pedig nem tudom sehova csatolni. A windows ntfs partícióját pedig sehol sem látom.
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy Xubuntuhoz hogyan tudom felcsatolni a vinyón levő többi partíciót hogy lássa? Mert jelenleg csak azt a partíciót látja amelyikre telepítve van, a többit nem!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest