- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
fjani
tag
válasz
ngabor2 #10334 üzenetére
Segíts nekem úttörő.A 8.10 64 bites változat simán felmegy a 32 bites telepítésnél a betöltés után a monitor elsötétül és ezt a hibaüzenetet kapom kis kék ablakban:attention out of range H:19.5khz V:24.2hz.Live módban is ezt hozza, memtest,cd ell. oké.videokari ati 3850.Mi lehet a bibi.
-
fjani
tag
Sziasztok.A 8.10 64 bites telepítése hiba nélkül elindult (ellentétben a 32 bitessel).A gondom az hogy egy 320 gb-os vinyón előre csináltam neki egy 20 gb particiót és nemtudom hogy kell oda telepíteni.a 320-as így néz ki:
1.part xp 20gb
2.part ubuntu 20gb
3.part adat a maradék 258 gb
hogyan tudom a 20 gb-s ubuntu részére elkészített partícióra elindítani a telepítést?
3 lehetőséget kapok a telepítésnél
1.irányított
2.irányított teljes lemez
3.kézi
ja és lelkes kezdő linuxos vagyok ezért még annyira nem vágom -
fjani
tag
Telepítésnél a betöltés után a monitor elsötétül és ezt a hibaüzenetet kapom kis kék ablakban:attention out of range H:19.5khz V:24.2hz.Live módban is ezt hozza memtest,cd ell. oké.videokari ati 3850.Ötletek?
-
fjani
tag
A 7556-ra van valami megoldás ? A másik kérdésem az lenne hogy az alaplapi realtek alc 885 hangkeltőm a windows alatt úgy szól mint az atom, az ubi alatt kb 40-50 %-al kisebb a hangerőm.Állítottam már mindent max-ra próbáltam az intel HDA-t is a helyzet ua.Várom tanácsaitokat.
-
fjani
tag
Sziasztok.Van-e a lime wire-nek megfelelője az ubiban vagy tudtok-e ajánlani valami működőképes alkalmazást.
-
fjani
tag
Sziasztok! Letöltöttem a hivatalos nvidia linux drivert a 8600 gt kártyámhoz.Hogyan tudom felrakni az Ubi 8.04-re? Ez mindenképpen kell hogy tudjak "kockázni"??
Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged