Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Betáblázta magát az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
bbandi
tag
ati 7500-hoz nem csinálta meg az ati a drivert, a nyílt forráskódú van csak (amit használsz). Amúgy én kipróbáltam radeon 7000, radon 8500LE és 9500pro-val is, egyiknél se volt jó (jobb), a gyári ati driver a nyíltnál, különböző okokból és ez sajnos nem a nyíltforrású driver fejlesztőit dicséri
. Amúgy ha megnézel valami 3d specifikus progi rendszerkövetelményét, a recommanded részben ott szokott lenni, hogy NVIDIA graphics card. Persze használni lehet (akár compizt is), de a játékokat r300 alatt szerintem felejtsd el (a 9500pro-val, wine-nal falloutoztam
).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amúgy ha megnézel valami 3d specifikus progi rendszerkövetelményét, a recommanded részben ott szokott lenni, hogy NVIDIA graphics card. Persze használni lehet (akár compizt is), de a játékokat r300 alatt szerintem felejtsd el (a 9500pro-val, wine-nal falloutoztam
).