- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
Szia!
Tegnap délután próbáltam. Hát Én rengeteget szívtam vele! Amiket észrevettem hibák, problémák:
Klaunhcer kb. minden ablaknyitáskor hibaüzenetet adott,
K menüben hiába kattintottam bármire nem indult el, csak futtatás paranccsal tudtam elindítani,
Újraindításkor a menüből eltűnt egy-két progi
,
Szerintem lassú,
Rendszerbeállítások -ban nem tudtam beállítani az automatikus bejelentkezést, nem találtam "rendszergazdai mód gombot", futtatásba beírva kdesu használatával nem indult el, nem találta a parancsot,
Lehet, hogy én vagyok pancser, de nem tudtam az asztalra kitenni egy indító ikont sem (pl.: firefox vagy akármi),
A panelt beállítottam magamnak, csak a harmadik újraindításkor volt hajlandó megjegyezni,
A K menüre vonatkozóan nem találtam semmiféle szerkesztési beállítási lehetőséget,Alapjában véve Nekem nagyon tetszett a kinézete, kár , hogy elég sok idegesítő hiba van benne. Asztali effektek jók, igaz nem compiz, de aki nem akar egész nap kockát forgatni annak szvsz tökéletesen megfelel.
Még várok vele szerintem egy fél évet, akkor újra megpróbálom.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,