Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
közben kellett használjam a gépet, úgyhogy feltettem inkább gyorsan egy 9.04-et, az megvolt negyed óra alatt. majd inkább csak akkor frissítek vissza, ha már nem ennyire alpha

Vladi: a fájlrendszernek semmi baja nem volt a jelek szerint, az apt-get log-ig most nem jutottam, mert közben más dolgom lett.
amúgy az a baj mostanság, hogy a hibajelentő szolgáltatásban van a legtöbb hiba. az elmúlt napokban ha valami meghalt, akkor általában azzal a sajnálatos üzenettel fogadott az apport, hogy nincs elég információ a lejelentéshez, vagy simán legyilkolta jelentés küldése közben a böngészőt is (aminek a hibajelentése végtelen ciklusban ment, mert a FF folyton meghalt
). pedig eddig szerettem a hibajelentgetést, de 9.10 alatt érdekes...
amúgy a löncspadon nem ez a nevem, de persze ettől még megtalálhattál
egyébként köszönöm a tippeket mindkettőtöknek, legközelebb megpróbálok kicsit törelmesebben eljárni, ha lesz időm rá.
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). pedig eddig szerettem a hibajelentgetést, de 9.10 alatt érdekes...