Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
sh4d0w
üzenetére
köszi, a superblock-másolatokat már próbáltam. most nem is az lenne a legfontosabb, hanem a korábbi mentés visszaállítása az új vinyóra.
hogy érthetó legyen: a hibás hdd pihen, amíg lementem róla az adatokat, persze nem bírkózom vele. addig viszont friss vinyóra megpróbáltam visszatolni a rencört. ennek első mozzanataként történt a telepítés indítása, hogy a partíciókat megcsinálja hisz én hölye vagyok hozzá.
arra vagyok kíváncsi miképp lehet életre kelteni egy Ubuntut, ha egy működő merevlemezről (tar backup) átmásoltam egy másikra minden fájlt. az új lemez más méretű, és mint írtam a 8.04 telepítő csinált rá swap meg egyéb szokványos bigyókat. ezt követően minden fájlt bemásoltam az első partícióba, a tar kicsomizásával. törölni nem töröltem semmit, ami ott volt azt felülírta.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest