Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
sh4d0w #16142 üzenetére
köszi, a superblock-másolatokat már próbáltam. most nem is az lenne a legfontosabb, hanem a korábbi mentés visszaállítása az új vinyóra.
hogy érthetó legyen: a hibás hdd pihen, amíg lementem róla az adatokat, persze nem bírkózom vele. addig viszont friss vinyóra megpróbáltam visszatolni a rencört. ennek első mozzanataként történt a telepítés indítása, hogy a partíciókat megcsinálja hisz én hölye vagyok hozzá.
arra vagyok kíváncsi miképp lehet életre kelteni egy Ubuntut, ha egy működő merevlemezről (tar backup) átmásoltam egy másikra minden fájlt. az új lemez más méretű, és mint írtam a 8.04 telepítő csinált rá swap meg egyéb szokványos bigyókat. ezt követően minden fájlt bemásoltam az első partícióba, a tar kicsomizásával. törölni nem töröltem semmit, ami ott volt azt felülírta.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Fali konzol lapos tévékhez
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest