Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
üzenetére
Szia
Próbáltam de gnome network managert leszedtem külön és egy tömörített fájl volt nem deb kiterjesztésű amit így nem tudtam feltenni a wicd akartam de mindig valami pyton csomagok után sírt.A pyton is letöltöttem egy másik pc-vel de az is csak egy tömörített fájl volt azt sem tudom telepitteni
,én csak a debekel boldogulok azok csak klik
és már fel is ment.De sajnos internet hiánya miatt nem tudják leszedni a fügöségűket és a Synaptickel sem lehet így használni.Már leakarom törölni és újra rakni a ubuntut mert nem akarok szenvedni mert megyek délután balatonra ott meg nincsen internet csak a könyvtárban.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 12.02. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
,én csak a debekel boldogulok azok csak klik
és már fel is ment.De sajnos internet hiánya miatt nem tudják leszedni a fügöségűket és a Synaptickel sem lehet így használni.Már leakarom törölni és újra rakni a ubuntut mert nem akarok szenvedni mert megyek délután balatonra ott meg nincsen internet csak a könyvtárban.