Hirdetés
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"A hiba: (EE) eszköz nem található, konfigurálja újra.."
Akkor újra kellene konfigurálni:Elindítod grafikus felület nélkül. ubuntun kizárásos alapon recovery módban (1-es futási szint, kapsz egy root parancssort és passz. Mondjuk most elég is.)
Aztán:dpkg-reconfigure xserver-xorg
Itt sorban rákérdez mindenre. Video lesz a lényeg, a többit szerintem defaoulton hagyhatod.
Ezekkel a kártyákkal és driverekkel próbálkozz:
sis kártya: sis driver
Ati Rage Ultra: r128 driver.Milyen régi cumó van még?
(Ha felbosszantasz, előszedem a letöltőmet, meg a régi kártyáimat és megnézem 7.04 alatt, hogy mit bírnak.
) -
sztikac
őstag
-
Xmodule
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Anyum gépében vagy egy GeForce2 MMX400 as 64MB os kártya. Ez sem csúcskategória. Monduk nekem pont 1024x768_86Hz en megy. Szerintem amugy Nv kártyák jobban vannak támogatva. Bár még sosem volt Ati kártyám. S3 viszont volt már mondjuk azzal pont nem probáltam Linuxot. Bár szerintem a nagyon régi kártyák max 800x600 at tudnak. De meglehet tévedek! Javitsatok ki.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)