- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
gabaly
üzenetére
Szia!
Ha jól tudom, a firestarter-t már nem fejlesztik, érdemes az ufw-t használni, ahhoz is láttam már gui-t valahol.
Linuxra nem igazán íródnak vírusok, egy windows-ra írt vírus meg mihez kezdene rajt'?1 évvel ezelőtt amikor először próbálkoztam linuxszal én is feltettem ezeket a kérdéseket vagy ebben vagy az abszolút kezdőknek fórumban, esetleg keress rá.
Persze, ha egyre elterjedtebbé válik a linux, gondolom megvan rá az esély, hogy vírusok jelenjenek meg, de remélem ez nem mostanában lesz.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
gabaly
üzenetére
Felejtsetek mar el ezeket a virusirtokat kedves Windowsrol erkezett kollegak!
NEM KELL! FELESLEGES!
Windowson is a legtobb ilyen szar ami bosszantja az embert, az spyware, troyan, stb. Ilyenek linuxon nincsenek. Ha repokbol telepited a csomagokat, akkor biztos lehetsz hogy rendszeredben direkt kart tevo kod tuti nem fog telepulni - mivel azok a fejlesztok alltal ellenorizve lettek.Legtobbjuket arra hasznaljak hogy linux serveren Windowsos mailfiokokat, stb ellenorizzenek vele.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest