- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #32140 üzenetére
Köszi, bemasoltam a wines fontokat, ujrainditottam a böngeszöt, viszont nem valtozott semmi. MS Core Fonts csomagot le kellett volna elötte törölnöm?
Feltelepitettem a conky nevü monitorozo progit, viszont fogalmam sincs, hol talalom, nem tudjatok merre lehet?
-
audi100td
nagyúr
Rendben, köszi mindkettötöknek. Egy dolog van ami zavar, meg pedig a betük, valahogy olyan összenyomottnak tünnek, feldobtam mar az MS Core Fonts keszletet, de meg igy is fura, ezen nem lehet valahogy valtoztatni?
-
audi100td
nagyúr
Illetve lenne meg egy olyan kerdesem, hogy egy CmapTools nevü progit szeretnek futtatni, sikerült installalni, de ha megnyitom, ez az ablak fogad, nem tudom mifele fajl lehet es hogyan futtathato, elegge kezdö vagyok meg linux-szal. Tudna ebben valaki segiteni? Elöre is köszi.
A tulajdonsagoknal ezt irja fajltipuskent: Shell-Skript (application/x-shellscript)
-
audi100td
nagyúr
Ubuntu-hoz melyik lejatszot erdemes hasznalni? Mplayer-t probaltam, de folyton hiba üzenetet dobott.
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
meg csak most ismerkedem a linux-szal, nem igazan ismerem ki magam. Ubuntu ala, hogy tudnam feltelepiteni a Network Manager-t?
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest