Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
Hehh, szép! Még mindig nem értem, hogy nem kapható nálunk... akkora dobozost veszek majd, mint egy ház!
Ismételten eljutottam a "mummy"-s kvesztig, sikeresen végigröhögtem megint az egészet... aztán mikor a folytatásban megláttam a kétkezes kardot... hát, nem tudtam koncentrálni egy darabig
! Oltári...A kvesztek eredménye egy új szint, fel is próbáltam az új light elf setet, bejön... főleg a szegecsek a csizma talpán, az kész, mint valami futballcipő, komolyan
! Na mindegy... viszont ez a szürke szín nem tetszik annyira. Átfesthetném ugye a vásárolt anyagokkal zöldre, de az alapszíne is más az armornak, nem néz ki olyan jól. A statjai viszont ennek tetszenek jobban, a szürke szetnek. Szóval elkezdtem összeszedni az alapból zöld szetet is, gyönyörű lesz, érzem! Ennek a statjai nagyon nem kiegyensúlyozottak, de nem izgat, játék van, vagy mifene
! Jól ki van ez találva... az hagyján, hogy ez már a 32. (harminckettedik!!!) szet armor, de ha belegondolok, hogy a statfüggő szeteket külön is össze kéne szednem, akkor már úgy 50-60 szetnél járnánk... brutális. És még csak lvl 18.. fuhhh...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Oltári...
! Na mindegy... viszont ez a szürke szín nem tetszik annyira. Átfesthetném ugye a vásárolt anyagokkal zöldre, de az alapszíne is más az armornak, nem néz ki olyan jól. A statjai viszont ennek tetszenek jobban, a szürke szetnek. Szóval elkezdtem összeszedni az alapból zöld szetet is, gyönyörű lesz, érzem! Ennek a statjai nagyon nem kiegyensúlyozottak, de nem izgat, játék van, vagy mifene