- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
hallod sztem nyugodtan elkezdhetnéd az obliviont nem kell hozzá sok angol tudás én se tok túl sokat angolul de mindent elmutogatnak térképen meg ami fontos a küldikben azt kiemelik valahogy max 1-2 kulcsszót kell megjegyezni...
örülök h csipázod a szerepjátékokat. eleinte utáltam de mikor még 1999-2000 környékén elkezdtem játszani a gothic 1-el hát azóta nagyon rákaptam én is
azt mikor kivittem a gothic-ot pont szerencsém volt mert rögtön utánna jelent meg a gothic2 és miután azt is kivittem alig vártam h megjelenjen a gothic3. kb 3-4 évet vártam és végre kijött csakhát nemigazán akart elindulni egy sempron 3000+on + 1 radeon x600-on 512mb ddr400-as rammal
azt most vettem nemrég kb 1-2 hónapja ezt a gépet de még ez is kevés hozzá
na jó azért annyira nem mert minden fullon van és akadozás nélkül menne ha lenne elég ram. mert így eléggé sokat tölt
azt vhogy jött az oblivion azt megtetszett előbb kijött mint a gothic3 és még el is indult a régi gépemen aránylag szépen. a mostanin meg gyönyörű minden fullon semmi szaggatás se töltés...
tényleg te játszottál a gothic1-el v 2-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- No Rest for the Wicked
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- A Nixxes felfedte a Death Stranding 2: On the Beach PC-s gépigényét
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest