Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bashka
csendes tag
válasz
üzenetére
szevasz !
egyrészt köszönöm a gyors választ, másrészt nem értem, amit írsz...
a kártya driverén (nvidia vezérlőpult) ugye adott egy multiple display illetve egy tv felismerés----a TV-t asszem B-PAL-nak ismeri be, és még van esetleg olyan opció, hogy én tudom megadni milyen betűjelű PAL legyen, ha esetleg amit felismert nem tetszik ugye...na most két opció van a signal (jel) illetve HD format résznél...vagy autodetect, ilyenkor ismeri be B-PAL-nak (országnak meg "any" kategóriát tesz), másik lehetőség, hogy S-VIDEO---NTSC or PAL standard definitions televisions-ra megyek...ilyenkor az "any"k eltűnnek, és ott marad az összes ország (jah, egyébként ez nem jött be), próbáltam hungarynél (két opció van) B-PAL-t is és G-PAL-t is egyiken sem színes...küldenék képet a beállításokról, csak nem tudok hova ugye...lehet, hogy teljesen félreértettem, amit írtál amúgy...
mégegyszer kösz, hogy legalább foglalkoztál az üggyel, de ez vmi hihetetlen...
na hülyeséget írtam, az "S-VIDEO---NTSC or PAL standard definitions televisions"nél ott vannak az "any"k szintén, és ott volt több lehetőség is mint pl: (Combination)N/PAL ; vagy K1/PAL; N/PAL ; PAL only és hasonlók..bármelyiket választom, ugyanaz az eredmény...sztem itt a TV-vel lesz gáz, vagy nem tudom...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a kártya driverén (nvidia vezérlőpult) ugye adott egy multiple display illetve egy tv felismerés----a TV-t asszem B-PAL-nak ismeri be, és még van esetleg olyan opció, hogy én tudom megadni milyen betűjelű PAL legyen, ha esetleg amit felismert nem tetszik ugye...na most két opció van a signal (jel) illetve HD format résznél...vagy autodetect, ilyenkor ismeri be B-PAL-nak (országnak meg "any" kategóriát tesz), másik lehetőség, hogy S-VIDEO---NTSC or PAL standard definitions televisions-ra megyek...ilyenkor az "any"k eltűnnek, és ott marad az összes ország (jah, egyébként ez nem jött be), próbáltam hungarynél (két opció van) B-PAL-t is és G-PAL-t is egyiken sem színes...küldenék képet a beállításokról, csak nem tudok hova ugye...lehet, hogy teljesen félreértettem, amit írtál amúgy...