Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Na a Gianninál vegyél OEM-et
gianni_bazarja
Kicsit régi az árlistája, de sztem olyan 40-42 körül van az i5 750. Ez szinte ugyan az, és majdnem ugyan addig húzható, csak olcsóbb. Hozzá meg egy Tx3, vagy egy komolyabbat. Olyan 5-10K rá a hűtő. 4Ghz, menni fog, és untig elég. -
megint én
őstag
Őőő Nekem is volt olyanom, de az kicsit más. És azért annál sem ment volna a 4.8 Ghz, mert én úgy vettem észre, hogy hatványozottan kell neki feszt adni egy határ után, de ne aggódj, nem nehéz húzni. (Szakszerűen)
Hoffer
Nemsokára utánanézek, mert asusom soha sem volt, de szerintem egy Bois update megoldja...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3500X
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest