Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Nem. Én csak az általad közölt eredmények közt láttam ilyen feszt (nyilván az extrém tuningnál, már nem tudom pontosan...), ha lehet, én nem viszem 1,4 fölé... bár az 1,5 a határpont, úgy tudom, jó hűtésnél és tápnál.
Igen, a 4ghz már bőven elég is lenne..., bár így alapon (3ghz, minden alapon) sem olyan vészesen lassú.
Köszi a megerősítést, szerintem, ha holnap felügyködtem a hűtőt, nekiállok a kapizsgálásnak, aztán írok, hova sikerült, esetleg leközlök képet én is...
A pasztán gondolkodom, kell venni azt is... simán lehet kapni mindegyik szaküzletben? Milyet érdemes? Mennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest