- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Hát ez a 0,35%, ha úgy van számolva ahogyan gondolom, akkor az nagyon kevés, de így meg nem értem hogyan melegedhetett észrevehetően jobban... Mennyi a max, amit lehet? Szerintem +3-5% körül simán próbálkozhatsz. A ramot meg állítsd be fixre (266), hogy ki tudd szűrni, hogy az-e a hibás.
-
Ne a memóriát vedd vissza, hisz ha jól látom így 266mhz-en megy, hanem adjál még több feszültséget a procinak. HA jól tudom alapból 1,525v a proci feszültsége, elvileg 5% fesz emeléssel nem lehet semmi baj sem. Akkor lesz 1,6v a feszültség, és akkor stabilnak kell már lennie.. csak óvatosan nehogy elszáljon!!
de szerintem nem sok teljesítmény javulást fogsz így elérni, max csak jobban melegszik a proci..Javítsatok ki ha tévedek! -
!attis!
tag
A Hűtő az valószinűleg Intel mert boxosan vettem a procit!
A hőfok:30-48ig
feszt hol kell élítani mert csak ilyenek vannak:
0,35%
0,75%
1,0 %
stb
ezt pőróbáljam +?
a 0,35 próbáltam de semmit nem vettem észre mármint a Mhz ugyan annyi volt visszont jobban melegedett ! -
!attis!
tag
Sziasztok az lenne a a gondom hogy van egy QDI P4i865PE 2,2 celeron procival alaplapom (Award BIOS).A Kézi FSB-t ha állítom visszi de ha 2,66GHz felrakom akkor gyakran fagy illetve újra indul!És azt hallotam ha a memoriából vissza venék akkor jól menne!Igen és hol lehet a a memoria órajeléből vissza venni?Ez lenne a Kérdésem!RAM:256DDR333 ELIXIR (noname):)
Mit csináljak vele hogy följebb tudjam húzni a procit?
Ez lenne Kérdésem légszí mondjatok valami jót!ELőre is köszi :ATTIS
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Goddess of Victory:Nikke
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest