- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Blaymoira
üzenetére
Ez így teljesen érthető annak is aki nem igazán foglalkozott banki dolgokkal. A Wiset is csak azért csináltam, hogy elkerüljem a magyar bankok 2 konvertálási lehúzását. Rendkívül gusztustalan módon csinálják. Tudom hiba, de nem foglalkoztam idáig ilyen dolgokkal. Sajnos megettem a kenyerem javát és múltban nem voltak ennyire szemét dolgok. Ezért is a tapasztalatlanság az utóbbi időkben kezdtem foglalkozni, hogy miként csökkenthetem a banki sarcokat. Tegnap megpróbáltam magyar banktól fizetési kérelmet indítani a Wisére, de valami miatt nem sikerült, akkor neki futok még egyszer mivel technikai hibával nem teljesült. Elképzelhető, hogy azért mert előbb a dollár tárcából magyar tárcába kellene tenni pénzt az ugyanis 0 forintot tartalmaz? Nagyon köszönöm, hogy ebben a segítségemre vagy, de ezekben a Wisénél teljesen tapasztalatlan vagyok. A Wisénél van egy fizikai és egy technikai kártya mind kettő más számla számmal rendelkezik, de egyikről sem sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest