- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikri
aktív tag
A legegyszerübb szerintem, ha felteszed a total commandert és ott instalálod benne a lan kezelést.
Én WinXP-t használok és az alap rendszergazdai megosztással jelentkezek fel, IPcim/c$.
Tökéletesen müködik nem kell semmit sem állitgatni. Viszont ha PC-ről is akarod látni az androidot akkor oda már kell valami a telora, lehet FTP-n keresztül és ez konfigolható total commanderben de lehet böngészön keresztül is elérni (http). -
-
Dikri
aktív tag
Szevasztok!
A következő a gondom, és a routerre gyanakszom, bár megerősíteni nem tudom, hogy ő a hibás.
Androidról szeretnék WinXP-s géphez csatlakozni. Régen müködött feltelepitettem egy ftp klienst az androidra és el tudtam érni windows alol. Aztán routert cseréltem egy ilyenre TP-Link WR1043ND, sokáig nem is használtam ezt a funkciot. De most szükség lett volna rá és nem megy. Két androidról (sony, samsung) is probáltam, több programmal is ftp és http keresztül, de meg sem nyikkan. a windowst is ujra tettem, de utána sem gyogyult meg. Igy most a routerre gyanakszom. Probáltam port forwardot állitani de nem segitett. Találkozott valaki ilyen hibával már? Esetleg van valami ötlet merre felé induljak el?
Ami érdekes lehet, hogy win alol pingelve az androidos eszközt süket, de ha a router menüjéből pingelek látja. Traceroute sem müködik az eszközre vin alol, de nem tudom az belső háon egyáltalán müködne-e? Ezért is gondolom valahol elakad a csomi.A routeren a gyári firm van. 3.13.4 Build 110429 Rel.36959n
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest