- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ennyire részletekben nem tudom, hogy mit és hogyan tartanak nyilván... De feltételezem, hogy ha olyan viszi vissza, akiit még nem láttak, nem fogják név szerint visszakeresni, hogy ez és ez, mikor és mit hozott vissza. A lényeg, hogy az ő számlájuk és garancialevelük van ott, hogy kinek a kezében, az részletkérdés. Persze ha Te viszed, és megismernek, az valóban kínos lehet, hogy "naponta" hordod vissza a garos cuccokat.
-
Hát igen... Lehet, hogy az kicsit ciki. Esetleg ha visszaküldöd a pároddal, vagy gyerekkel, öcséddel, bratyóval, stb...?! Ha egy nagyvárosi sokadik boltról beszélünk, akkor úgysem fognak emlékezni rád, de ha mondjuk egy kisváros, és az az üzlet, ahol 15 éve vásárolsz, akkor már kínos... Esetleg pihentesd a dolgot 2-3 hónapig, és vidd vissza akkor. Jobb ötletem sajnos nincs. (végül is 5 év gar van rajta, és jobb később, mint soha)
Közben rákerestem, és amit rátettél firmware-t, az nem a legújabb, és még vágni kellett volna...
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_1372-1372.html
Így sajnos megvan az ok, amiért nem megy, és sok reményt ne is fűzz hozzá, hogy valaha el fog indulni.
-
A gyári firmware-t honnan szedted? Mikori volt?
Csak azért kérdezem, mert régebben a gyári firmware-ből vágni kellett néhány byte-ot, mielőtt azt vissza tetted az OpenWrt-re. Mára ez állítólag megváltozott, és a gyári image eleje is olyan, hogy rátehető OpenWrt-re. Ezeket figyelembe véve, nem tudom, hogy mi történhetett, miért halt meg a routered.
Ha viszont tényleg halott, akkor én a helyedben azt csinálnám, hogy adnék neki mondjuk egy HP nyomtató táppal (ami 30V körül ad le), vagy egy (19-20V-os) notebook táp is megteszi 1-2 mp-re, hogy utána már ne is villanjanak a LED-ek. Ezek után pedig vissza gariba az egészet. Nem túl tisztességes, de célravezető, a gyár meg kibírja :-)
szerk.:
Ha nincs ilyen nagyobb tápod, akkor még lehet próbálkozni a fordított polaritással. A lényeg, hogy ne olvaszd szét az egészet, épp csak annyi kell neki, hogy totál meghaljon. Sajnos ezt a routert nem lehet JTAG-elni sem, illetve jelen állás szerint JTAG-on csak olvasható a flash, írni nem lehet, ergo semmire sem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged