- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté337
csendes tag
válasz
Tomikapc #1918 üzenetére
A régi TP-Link routerem jól működik, csak lassú már, illetve kell USB, viszont az jóval olcsóbb volt, gondoltam egy drágább, jobb specifikációkkal rendelkező eszköz majd megteszi. Kicsit tartok attól, hogy az Asus se lesz stabil. Valaki tudna osztani bővebb tapasztalatot róluk?
-
Máté337
csendes tag
Érdekesség, hogy elvileg csak az Androidos eszközökkel kéne, hogy baja legyen. Van egy iPad, egy Acer laptop, egy Oneplus 6 és egy Xiaomi MI A1. Az Acernek, iPadnek, Oneplus 6-nak semmi baja, míg a Xiaomit ledobja, illetve egy PC-t, TP linkes USB adapterrel szintén ledobja.
-
Máté337
csendes tag
Elvileg AC1200
Ez van a számlára és dobozra írva: TP-Link Archer C1200 AC1200 -
Máté337
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 1 hete egy TP Link Archer C1200-as routert. Gyakran eldobják az eszközök a wifi jelet. 2,4Gh és 5Gh-et is. Ez mellett kétszer előfordult, hogy a rá csatlakoztatott HDD-t csak a router újraindítása után értem el. Az lenne a kérdésem, hogyha megválnék ettől a routertől, akkor mit ajánlanátok? Fontos lenne, hogy végre stabil legyen. Kicsit csalódás ez a router, mert rengeteg jó véleményt olvastam róla, mellesleg a specifikációi is meggyőzőek. Ha esetleg 20.000-25.000Ft-os ára lenne az ajánlott routernek, az se probléma. Inkább legyen egy kicsit drágább, de működjön rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest