- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Mivel azóta sem találtam megoldást, ezért visszaküldés lesz. A kérdésem csak annyi, hogy az antennákat hogy lehet leszedni, hogy biztos ne törjek el semmit? Forognak, de kifelé semmilyen formában nem mozdulnak meg. C5V4 a pontos típus.
-
G@ben
addikt
Van egy TP-Link Archer C5 V4 AC1200 router, ami egy hétvégi kihúzás után nem akar működni. Bekapcsolás után világít a power on led, majd kb 5 másodperc múlva elkezd villogni és ennyi. Nem érem el a beállítási oldalát sem, pedig próbáltam kábelen, wifin, gépen, telefonon, de semmi. Mi lehet a baja? Külföldi fórumon már találtam egy ilyen témát, ahol sok embernek volt ilyen gondja, de megoldást senki nem írt.
Sima reset megvolt, 30-30-30-as reset is, de semmi nem változik. Van még lehetőség vagy menjen vissza garanciába?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Milyen házat vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest