Hirdetés
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát felőlem jöhet, még azt se vittem végig ami jelenleg van játékban nem sietek sehova.

Casual soloba játszom viszem sztorit meg felfedezek azt erre jó ez, többet nem is nagyon akarok a játéktól.Meg aztán amilyen szerencsém van nekem ezekbe a gacha játékokba..

Elment már vagy 100 Golden Nucleus azt kb csak a garantált szánalom SSR pullokat kaptam meg.
Összesen 3-at szedtem ki abból 2 ugyan az 'Tsubasa' a választó dobozból meg kivettem Samirt mert eleve azzal a fegyverrel akartam játszani.Hát mind1 befejezem sztorit meg eljátszogatok vele aztán szerintem elég is lesz, sajnos nem sok időm van rendesen foglalkozni ilyen játékokkal már és költeni meg elvből nem költök gacha játékra. '2+ éve játszok 1 ilyet mobilon teljesen ingyen
'
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

'