Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
Illetve szűz Windowsra azt hiszem ezt is fel kell telepíteni:
-
nevemfel
senior tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Jó, hát egy szűz gépre szűz kéznek sok mindent fel kell tennie, mielőtt akár egy Hello World! is futásképessé válik.
Végülis olyan sok mindent nem kell csinálni. Lehúztam a legfrissebb php.zip-et a linkelt oldalról, kicsomagoltam, és mellémentettem a totp kódot. Még a php.ini-vel sem kellett babrálni.Base2n-nél viszont én nem szöszöltem. Letöltöttem a Base2n.php-t (csak azt , semmi mást), bemásoltam a szkriptem mellé, oszt jóccakát.
Persze, világos, és is ezt csináltam, és remekül működik! De ami nekünk triviális, az mások számára nem feltétlenül az, mint azt láthatod.
Egyébként köszönöm, hasznos tanulóprogram!
-
nevemfel
senior tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Nem kell hozzá semmilyen módosítás, akár saját, akár linkelt base32 dekódert használsz.
Úgy értem szem előtt tartva azt, aki kezdőként egyszerűen futtatni akarja a leírt programot, nem ért a PHP-hoz, sőt, azt sem tudja, hogy mi az.
[link] A PHP futtatókörnyezetet persze le kell tölteni, kicsomagolni, ezt megkerülni nem lehet, de ezen kívül mást ne kelljen csinálnia (base2n letöltés, a totp.php mellé kicsomagolni a base2n classt, vagy composert telepíteni, azzal lehúzni, satöbbi, satöbbi)
-
nevemfel
senior tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
- egy kellően biztonságos webtárhely, ami PHP futtatásra alkalmas,
- egy domain, amin keresztül eléred a fenti webtárhelyen futó programot.Még nem próbáltam ki a programot, de kis módosításokkal (pl. saját base32 függvénnyel) elvileg annyi is elég, ha valaki letölti a PHP-t ( [link] ), kibontja a zipet, és parancssorból futtatja a scriptet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest