Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
Illetve szűz Windowsra azt hiszem ezt is fel kell telepíteni:
-
nevemfel
senior tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Jó, hát egy szűz gépre szűz kéznek sok mindent fel kell tennie, mielőtt akár egy Hello World! is futásképessé válik.
Végülis olyan sok mindent nem kell csinálni. Lehúztam a legfrissebb php.zip-et a linkelt oldalról, kicsomagoltam, és mellémentettem a totp kódot. Még a php.ini-vel sem kellett babrálni.Base2n-nél viszont én nem szöszöltem. Letöltöttem a Base2n.php-t (csak azt , semmi mást), bemásoltam a szkriptem mellé, oszt jóccakát.
Persze, világos, és is ezt csináltam, és remekül működik! De ami nekünk triviális, az mások számára nem feltétlenül az, mint azt láthatod.
Egyébként köszönöm, hasznos tanulóprogram!
-
nevemfel
senior tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Nem kell hozzá semmilyen módosítás, akár saját, akár linkelt base32 dekódert használsz.
Úgy értem szem előtt tartva azt, aki kezdőként egyszerűen futtatni akarja a leírt programot, nem ért a PHP-hoz, sőt, azt sem tudja, hogy mi az.
[link] A PHP futtatókörnyezetet persze le kell tölteni, kicsomagolni, ezt megkerülni nem lehet, de ezen kívül mást ne kelljen csinálnia (base2n letöltés, a totp.php mellé kicsomagolni a base2n classt, vagy composert telepíteni, azzal lehúzni, satöbbi, satöbbi)
-
nevemfel
senior tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
- egy kellően biztonságos webtárhely, ami PHP futtatásra alkalmas,
- egy domain, amin keresztül eléred a fenti webtárhelyen futó programot.Még nem próbáltam ki a programot, de kis módosításokkal (pl. saját base32 függvénnyel) elvileg annyi is elég, ha valaki letölti a PHP-t ( [link] ), kibontja a zipet, és parancssorból futtatja a scriptet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- XPEnology
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest